Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ "ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ": 15 άτομα κάθε χρόνο στην Πάτρα ζητούν… μεγέθυνση πέους!

        Όλο και περισσότεροι είναι οι άνδρες που επιθυμούν μεγέθυνση και πάχυνση πέους, τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, όπως αποκαλύπτουν στοιχεία που προέρχονται από την Ελληνική Ανδρολογική Εταιρεία. Το 2013, η αύξηση σε αυτού του είδους τις επεμβάσεις, ξεπέρασε το 70% σε σχέση με την τελευταία δεκαετία! Σύμφωνα με τα στοιχεία, κάθε χρόνο στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούνται περισσότερες από 70 χειρουργικές επεμβάσεις για μεγέθυνση και πάχυνση πέους.
       Στην Πάτρα η κατάσταση είναι ανάλογη! Αλλωστε είναι γνωστό ότι ο επιστήμονας που υλοποιεί με επιτυχία τέτοιες επεμβάσεις σε όλη τη χώρα είναι Πατρινός.
       Πρόκειται για τον ανδρολόγο Αριστομένη Γκέκα που υπηρετεί το ΕΣΥ στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» και οι επεμβάσεις του είναι παγκοσμίως γνωστές. Σύμφωνα με όσα μας είπε ο κ. Γκέκας, στην Πάτρα προσέρχονται στο Νοσοκομείο τουλάχιστον 15 άτομα ετησίως για μεγέθυνση πέους.
        Τα 2/3 όμως των παραπάνω περιπτώσεων αφορούν... ψυχολογικούς λόγους. «Νομίζουν ότι το πέος τους είναι μικρό. Κυρίως επειδή βλέπουν ταινίες πορνό και δεν καταλαβαίνουν πως οι συγκεκριμένοι πρωταγωνιστές έχουν επιλεγεί επειδή είναι «προικισμένοι»!
         Δεν σημαίνει όμως ότι όλοι... πρέπει να έχουν τέτοιο μέγεθος πέους» τονίζει ο κ. Γκέκας. «Σε τέτοιου είδους περιπτώσεις τις οποίες ονομάζουμε ψυχοπαθητικές δεν επεμβαίνουμε». Όμως επεμβαίνουμε σε άλλες περιπτώσεις όπως πχ παχύσαρκων κλπ. Εκεί όντως απαιτείται η επέμβαση για επιμήκυνση του πέους. ‘Η σε άλλες περιπτώσεις που όντως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα».
Το normal μέγεθος:
Συνήθως στον ευρωπαϊκό πληθυσμό το μέγεθος του αντρικού μορίου κυμαίνεται από 13-15 εκατοστά. Όπως εξηγούν, όμως, οι ανδρολόγοι, σε πολλές περιπτώσεις πίσω το άγχος των ανδρών για το μέγεθος μπορεί να κρύβεται μια δυστυχισμένη ερωτική ζωή, ανεξάρτητη από το μήκος τους πέους.
Ποιοι άντρες κάνουν μεγέθυνση πέους;
         Στην πλειοψηφία τους, οι άνδρες που επιθυμούν μεγέθυνση πέους είναι ελεύθεροι, πάνε μόνοι τους στο γιατρό και ηλικιακά κυμαίνονται από 18 μέχρι και 70 χρόνων, ενώ δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις που το άγχος μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε αποχή από το σεξ και σε ακραίες περιπτώσεις αυτοτραυματισμούς, στην προσπάθεια μεγέθυνσης με «πρωτόγονες» μεθόδους.
 Αναδημοσίευση από Dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: