Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ απο το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ της ΠΟΕΔΗΝ στην Αθήνα στις 18/6/14.

          Με μεγάλη συμμετοχή των Υγειονομικών και προνοιακών Υπαλλήλων πραγματοποιήθηκε χθες 18 Ιουνίου, η 24ωρη Απεργιακή Κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ.
         Μαζικά και δυναμικά πάνω από 3000 Υγειονομικοί διαδήλωσαν έξω από το Υπουργείο Υγείας κατά των μεταρρυθμιστικών νεοφιλελεύθερων πολιτικών της κυβέρνησης που διαλύουν και ιδιωτικοποιούν το Δημόσιο Σύστημα Υγείας – Πρόνοιας.
         Σ΄ αυτήν την Συγκέντρωση- Διαδήλωση ανταποκρίθηκαν και Συνάδελφοι Εργαζόμενοι από το Νοσοκομείο μας, που ανέβηκαν στην Αθήνα με Πούλμαν που δρομολόγησε το Σωματείο μας.
         Συγκεκριμένα οι Συνάδελφοι - Εργαζόμενοι, μέλη του Σωματείου μας, Πετρόπουλος Κώστας (Πρόεδρος), Γιαννόπουλος Σπύρος (Αντ/δρος), Πανούτσος Γιάννης (Αντ/δρος), Μαυρίκη Ελισάβετ (Γεν. Γραμμ), Ζαφείρη Γκαμπριέλλα (Αναπλ. Γραμμ), Σουγλέρης Χρήστος και Πελεκούδας Δημήτρης  (Μέλη Δ.Σ), Αλεξόπουλος Παναγιώτης,  Στελλάτος Μιχάλης, Στεφανάτος Θάνος, Κοτρώτσος Φώτης, Τσάλτα Αθανασία, Χόνδρου Αρίστη, Ζαμπάντη Γρηγορία, Οργανοπούλου Μάνια, Δάρρα Πανωραία, Δανιά Βάσω, Τεντζερά Μπέτυ και Κουτσούκη Δήμητρα, μαζί με Συναδέλφους Εργαζόμενους από τα Νοσοκομεία του ΠΠΝΡΙΟΥ και της Αμαλιάδας, ένωσαν τις  δυνάμεις τους με τους Υπόλοιπους Συναδέλφους από τον χώρο της Υγείας, εκφράζοντας την αντίθεσή τους ενάντια στα προαναφερόμενα και ιδιαιτέρως ενάντια στις επικείμενες Αξιολογήσεις.
           Γι΄ αυτήν την προαναφερόμενη Κινητοποίηση, όπου όπως επιδιώχθηκε, υπήρξε και σχετική Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, αντιπροσωπείας των διαδηλωτών όπου συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Σωματείου μας, σχετικό είναι το παρακάτω ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΠΟΕΔΗΝ, που μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί:
http://www.poedhn.gr/deltia-typoy/item/download/1125_3ed4e10d2fd086ff09c40a1f5729f603
       Δείτε επίσης τις σχετικές δηλώσεις του Προέδρου του Σωματείου μας στο μεσημεριανό ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Achaia Chanel, όπου ήταν πρώτο θέμα, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://achaianews.gr/   kai τη συνέχεια πάνω στη φώτο του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων της 18ης/6/2014.


         Παρακάτω ακολουθούν όλες οι σχετικές μ΄ αυτήν την παρουσία φωτογραφίες:













Στην επόμενη Απεργιακή Συγκέντρωση ελπίζουμε να είμαστε πιο πολλοί.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΙΠΌΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: