Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Σχετικά με τις εικόνες της ΝΤΡΟΠΗΣ και την ΣΤΑΣΗ των αρμοδίων και όχι μόνον.

     Οι εικόνες της ΝΤΡΟΠΗΣ, που είναι απόρροια της Κυβερνητικής Πολιτικής στο χώρο της Υγείας και ιδιαιτέρως της Πρακτικής που εφάρμοσε ο Κος Άδωνης για τα Δημόσια Νοσοκομεία που τα άφησε, στο έλεος του Θεού χωρίς Οδηγούς και όχι μόνον, φανέρωσαν και άλλα πράγματα
        Φανέρωσαν την ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, την ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ και την ΑΔΥΝΑΜΙΑ των Αρμοδίων, των εδώ εκφραστών του Υπουργείου Υγείας, για να χειριστούν τις Κρίσεις, τις διάφορες καταστάσεις, ακόμη και τα απλά προβλήματα στο χώρο της Υγείας και στην προκειμένη περίπτωση του Υποδιοικητή του Νοσοκομείου του Κου ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ (δεν λέμε του Διοικητή γιατί απουσίαζε σε άδεια) και του Διοικητή της 6ης Υ.Πε, που συνεργαζόμενοι, (όπως παραδέχθηκε ο προαναφερόμενος Δκτής σε τοπικό τηλεοπτικό Σταθμό),  έστησαν αυτό το έκτρωμα, έδωσαν αυτήν την γνωστή ¨λύση ¨ στην υπόθεση της υπαίθριας μεταφοράς του Νεκρού, κοινή θέα
                      ¨Μια λύση¨
Που προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τον νεκρό και βεβαίως την λειτουργία του Νοσοκομείου μας που ήταν πρότυπο πριν λίγους καιρούς, από ανθρωπιά και όχι μόνον.
                 Μια απόφαση και μια ενέργεια προσβλητική
Όπως την παρουσίασαν πολλά ΜΜΕ ανά την Ελλάδα, εκτός βεβαίως ενός τοπικού, του γνωστού για τα δηλητηριώδη λιβελογραφήματά του ενάντιά μας, όπου και πάλι στοχοποίησε τoν Πυροσβέστη και όχι τον εμπρηστή της υπόθεσης που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο υπεπροστατευόμενος τους Διοικητής της 6ης Υ.Πε.
        Βέβαια αυτή η υπόθεση είχε κι΄ άλλες παραμέτρους που αξίζει να τις προσεγγίσουμε και να τις αναδείξουμε.
        Κατ΄ αρχήν  είδαμε τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε με κροκοδείλια δάκρυα να θλίβεται για το γεγονός, να θλίβεται και να απορεί για τον τρόπο της υπαίθριας μεταφοράς του νεκρού. Ο Φαρισαϊσμός σ΄ όλο του το μεγαλείο. Θλιβόταν δηλ για το γεγονός που ο ίδιος δημιούργησε και μάλιστα με αυστηρό εντέλλεστε στον Εργαζόμενο να εκτελέσει με την γνωστή σε όλους μας ΑΣΕΒΗ και ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, την γνωστή μεταφορά της ΝΤΡΟΠΗΣ.
        Είδαμε τον Κον Κατσίβελλα, απειλώντας κατόπιν εορτής, να ανακοινώνει ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, την κίνηση διαδικασιών εξέτασης του θέματος για να αποδοθούν ευθύνες, ευθύνες άραγε σε ποιους; στους Εργαζόμενους;  και άλλα πολλά……, κινήσεις δηλ. για το θεαθήναι προκειμένου να καλύψει την πλάτη την δική του και του Συνεργάτη του γι΄ αυτό και τα παιχνίδια με την άδεια του Διοικητή και να αποπροσανατολίσει βεβαίως την κοινή γνώμη που τον παρακολουθεί έκπληκτη.
        Εμείς λοιπόν επαναλαμβάνουμε και λέμε ότι αποκλειστικά υπεύθυνοι γι΄ αυτήν την κατάντια και πολλά άλλα είναι οι προαναφερόμενοι, από τους οποίους έστω και την 3η ημέρα μετά το συμβάν, περιμέναμε στοιχειωδώς μια πράξη τους, την κίνηση που γίνεται απ΄ όλους σε τέτοιες περιπτώσεις για λόγους ευθιξίας, την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ τους.
      Μια παραίτηση που επιβάλλεται και πρέπει να την ζητήσει πλέον ο αρμόδιος Υπουργός, μετά απ΄ αυτήν την ΑΣΕΒΕΙΑ των προαναφερόμενων που καταρράκωσαν κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια και που καθημερινά  με τις πρακτικές τους διαλύουν το Νοσοκομείο.
                 Εκτός κιάν ο αρμόδιος Υπουργός
Θέλει να τους αφήσει για να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο, τόσο το επικίνδυνο με την Παθολογική Κλινική και την νέα λειτουργική της διάταξη, όσο και την ¨ίσως σκανδαλώδη συνεργασία¨ που με άλλο σχήμα υπερηφανευόμενοι προωθούν στο ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ, με την γνωστή σε όλους μας τον τελευταίο καιρό ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ.
           Εν αναμονή λοιπόν………..

Δεν υπάρχουν σχόλια: