Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για τον ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ της 6ης Υ.Πε.

      Ακόμη μια φορά βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ τον ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ της 6ης Υ.Πε, τον Κον Λεπίδα, για την κατ΄ επανάληψιν ΑΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ του, τις κατ΄ επανάληψιν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ επιθέσεις του σε Εργαζόμενη της 6ης Υ.Πε.
        Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, αν και νομικός, έχοντας ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής, εστράφη, ακόμη μια φορά, αναίτια εναντίον Συναδέλφισσας με υβριστικές και απειλητικές διαθέσεις, υβριστικές και προσβλητικές εκφράσεις και το χειρότερο με απειλές που δεν συνάδουν με την ιδιότητά του και το αντικείμενο εργασίας του στην Υ.Πε, όπως καταμαρτυρά και τό παρακάτω σχετικό απόσπασμα της αναφοράς που κατατέθηκε από την συγκεκριμένη Συναδέλφισσα, όπου χαρακτηριστικά λέει..............................................................................................................................
.................¨Επίσης την Τρίτη 23/9/2014 ο κύριος Λεπίδας εισήλθε έξαλλος στο γραφείο μου και βρίζοντας και εκστομίζοντας ακατονόμαστες εκφράσεις, απαιτούσε εκείνη την στιγμή να φύγω από την εργασία μου. Χρησιμοποίησε πάλι λεκτική βία, λέγοντας «να πας σε ψυχίατρο Ξηρού, δεν έχεις θέση εδώ κ.λ.π», ενώ προσπάθησε να με χτυπήσει στο πρόσωπο. Με φωνές που ακούγονταν σε όλη την υπηρεσία, με απειλούσε και μου ζητούσε να εγκαταλείψω την θέση μου, γεγονότα τα οποία συνέβησαν παρουσία της υπαλλήλου ¨................................................................................................................................
        ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ αυτές τις κατ΄ επανάληψιν επιθέσεις του προαναφερόμενου κυρίου, που έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Ως ΕΔΩ λοιπόν και μη ΠΑΡΕΚΕΙ μ΄ αυτόν τον κύριο, για τις ΣΥΧΝΕΣ KATAΣΤΑΣΕΙΣ, τα προβλήματα που δημιουργεί στην 6η Υ.Πε, στούς εκεί Εργαζόμενους και όχι μόνον.
     ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ λοιπόν, ακόμη μια φορά, αυτήν την ΑΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, αυτήν την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ, αυτήν την ΜΗΝΥΣΙΜΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ και ΤΑΚΤΙΚΗ του συγκεκριμένου Νομικού Συμβούλου.
     Γι΄ αυτό το προαναφερόμενο ¨φαινόμενο¨, που το ξανατονίζουμε, είναι επαναλαμβανόμενο και που δυστυχώς κανένας δεν παρεμβαίνει για να σταματήσει αυτήν την αυθαιρεσία, να συνετίσει αυτόν τον ¨νταή Νομικό¨, αναλαμβάνουμε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες. Συγκεκριμένα την ΤΕΤΑΡΤΗ 8/10/14 και ώρα 11:30 πμ ΣΥΓΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ και ΦΟΡΕΩΝ, για να πάρουμε ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ-Σχετικές πρωτοβουλίες, για αντιμετώπισης αυτής της κατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: