Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Γολγοθάς η νοσοκομειακή περίθαλψη σε ανασφάλιστους – Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας»: Δεχόμαστε κάποιους ανασφάλιστους αλλά όχι τόσο απλά

«Ναι δεχόμαστε κάποιους ανασφάλιστους αλλά όχι τόσο απλά. Γίνονται κάποιες σύνθετες διαδικασίες και θα πρέπει να έχετε συλλέξει πολλές βεβαιώσεις από διάφορες υπηρεσίες. Αυτές οι κινήσεις πρέπει να γίνουν εγκαίρως πριν χειρουργηθείτε και όχι μετά». Αυτή είναι η απάντηση των αρμοδίων υπαλλήλων σε όσους απευθύνονται στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» για πληροφορίες σχετικά με την περίθαλψη των ανασφάλιστων.
Μπορεί ο νόμος να άνοιξε την πόρτα στην δημόσια υγεία, όμως στην πράξη οι 2.500.000 ανασφάλιστοι στη χώρα παραμένουν όμηροι της γραφειοκρατίας, της άγνοιας ακόμη και της αδιαφορίας των διοικητικών υπαλλήλων του ΕΣΥ.
Όπως επισημαίνουν οι οικονομολόγοι της Υγείας, η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μία ανθρωπιστική κρίση άνευ προηγουμένου, καθώς αυξάνεται ραγδαία το ποσοστό των ανέργων, μοιραία και των ανασφάλιστων.
Αναδημοσίευση από PatrasTimes
                                  ................................................
........Kάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί, μπορείτε να διαβάσετε, την  σχετική ανακοίνωση του Νοσοκομείου μας για τις διαδικασίες περίθαλψης ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥ, την σχετική αίτηση που πρέπει να υποβάλλει, αλλά και την σχετική ισχύουσα νομοθεσία.
https://workspaces.acrobat.com/?d=E5uvcZqsYOrSeVzXn3GRsg

Δεν υπάρχουν σχόλια: