Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Ρεπορτάζ του STAR για τα Νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας

       Η παθογένεια του συστήματος υγείας στην χώρα αντικατοπτρίζεται ανάγλυφα στην Αιτωλοακαρνανία....
       "Μια περιοχή στην όποια ζουν 250.000 κάτοικοι και έχει δυο νοσοκομεία, ένα υπερσύγχρονο στο Αγρίνιο και ένα καινούργιο στο Μεσολόγγι σε απόσταση 25 λεπτών και 35 χιλιομέτρων το ένα από το άλλο.
        Ωστόσο, τα νοσοκομεία δεν λειτουργούν σωστά και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής πληρώνουν τα αποτελέσματα της κρίσης αλλά και της γραφειοκρατίας".
Κάπως έτσι ξεκινά το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του star για νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου που παρουσιάστηκε στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
        Στο βίντεο μιλά ο πρόσφατα παραιτηθείς διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Αγρινίου Αρ. Τζιόβας, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στα νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου Στ.Μερμύγκης και Δ. Τουμαράς, o πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου, οι διοικητές των δύο νοσοκομείων κ.Βλάχος-Κυριακόπουλος, ο δήμαρχος Αγρινίου κ.Παπαναστασίου καθώς και πολίτες της περιοχής.
         Αξίζει να σημειωθεί ότι εν αναμονή και της συνάντησης που έχει ζητήσει ο δήμαρχος με τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη, η δημοσιότητα μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει.
ΔΕΙΤΕ στο βίντεο το εκτενές ρεπορτάζ για τα Νοσοκομεία του προαναφερόμενου νομού, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/291782
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: