Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Επιστολή-Παρέμβαση του Προέδρου του Σωματείου μας με την ιδιότητα του ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ της ΑΔΕΔΥ για ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ.

   Επειδή την όποια αναφορά μου για τα προβλήματα του ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟΥ, που είναι απόρροια καταγγελιών από τους εκεί εργαζόμενους, καταγγελίες σοβαρές και που πολλές απ΄ αυτές δεν έχουν δει ακόμη το φως της δημοσιότητας, η κα Γατοπούλου τις αναγάγει σε προσωπικό επίπεδο, αν και δεν αξίζει τον κόπο απάντησης και ενασχόλησης, σας γνωρίζω τα εξής:
         Κατ΄ αρχήν οι Συνδικαλιστές και οι Εργαζόμενοι δεν είναι τρομοκράτες, δεν απειλούν κανένα, δεν το έπραξαν ποτέ και δεν το πράττουν ούτε και τώρα και βεβαίως δεν τους αγγίζουν και δεν τους αφορούν οι φαντασιόπληκτες απόψεις της Κας Γατοπούλου, η οποία ακόμη μια φορά συλλαμβάνεται ΨΕΥΔΟΜΕΝΗ και δυστυχώς αυτήν την φορά ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝΤΑΣ τους πάντες και τα πάντα, υποδυόμενη ακόμη και τον ρόλο του Ντέτεκτιβ.
          Οι Εργαζόμενοι στο ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι υποφέρουν και υποφέρουν όλοι, όπως φαίνεται και από το συνημμένο έγγραφο το πρώτο που δημοσιοποιούμε, έγγραφο που μπορείτε να διαβάσετε στον σύνδεσμο που ακολουθεί (https://files.acrobat.com/a/preview/7f255db8-04d3-401c-bbdb-17b4e28fd371), έγγραφο που ήδη έχει κατατεθεί στην 6η Υ.Πε σε μία και μάλιστα προ πολλού παράσταση πολυμελούς αντιπροσωπείας τους και δυστυχώς η 6η Υ.Πε τίποτε απολύτως, καμία παρέμβαση. Άφησε το Νοσοκομείο στην τύχη του χωρίς Διοικητή, χωρίς Δ.Σ, με έναν Πρόεδρο ανενεργό και δυστυχώς στα χέρια της Δντριας της Ιατρικής Υπηρεσίας της οποίας η θητεία έχει λήξει προ πολλού.
         Δυστυχώς η 6η Υ.Πε, δεν παρενέβη ποτέ,  ούτε στα ψευτοεγκαίνια προσωπικής προβολής, ούτε στις μη σύννομες καθαιρέσεις και αναθέσεις θέσεων ευθύνης, ούτε στις παρεμβάσεις της στους διαγωνισμούς, ούτε στον εξαναγκασμό των μετακινήσεων -αποσπάσεων και άλλα πολλά συμβαίνοντα, αφήνοντας σε όλους εμάς παράλληλα με τα προαναφερόμενα να πιστεύουμε ότι όλα αυτά είναι υπό την κατεύθυνση και στήριξη της 6ης Υ.Πε και δη του Υποδιοικητή και κατ΄ επέκταση του Υπουργού Υγείας, όπως η ίδια διατείνεται.
             Γι΄ αυτό λοιπόν ρωτάω την Διοίκηση της 6ης Υ.Πε και θέλω ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
-         Τι έκανε για το προαναφερόμενο 4σέλιδο υπόμνημα των εργαζόμενων, το υπόμνημα των 17 σημείων που γραπτώς καταγγέλλουν οι Εργαζόμενοι, αλλά και όλα εκείνα τα προφορικά που κατέθεσαν στην προαναφερόμενη παράστασή τους στην Υ.Πε.
-                  Τι έκανε για τους διαγωνισμούς με τα φίλτρα που είναι και η κύρια αιτία της φυγής των Εργαζόμενων. Καλύφθηκε μέσα από την μετακίνηση των Εργαζόμενων σε άλλα τμήματα και την Υ.Πε και μάλιστα παρά την θέλησή τους.
-               Τι έκανε για την απαλοιφή της ποινής και την κατ΄ επέκταση σχετική ανάθεση σε θέσης ευθύνης στην Νοσηλευτική Υπηρεσία…..
      Κλείνοντας λοιπόν σε αυτήν την φάση την πρώτη μου δημοσιοποίηση για τα τεκταινόμενα στο ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ, ΚΑΛΩ την Κα Γατοπούλου να πει δημόσια και υπεύθυνα και βεβαίως στις Eισαγγελικές αρχές όλα εκείνα για τα οποία όπως λέει ότι απειλήθηκε,
         ειδάλλως
θα θεωρηθεί στυγνός συκοφάντης με τον οποίο βεβαίως δεν θα αξίζει το κόπο στο μέλλον να ασχοληθεί και πάλι κάποιος σοβαρά μαζί της.

                                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ
                                                   Και ΓΕΝΙΚΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  ΑΔΕΔΥ

                                                                             ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: