Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

ΠΑΤΡΑ: Σκάνδαλο με τα τοξικά στο Νοσοκομείο Ρίου - ΤΑ ΑΡΑΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΝΕΡΟ… ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ......

       Νέο σκάνδαλο στο Νοσοκομείο Ρίου, αυτή τη φορά με τα τοξικά απόβλητα. Όπως δήλωσε στον Max Fm ο Διοικητής του Ιδρύματος κ. Πισιμίσης διαπιστώθηκε πως κάποιοι «αραιώνουν» τα τοξικά με νερό, ώστε να έχουν πολύ περισσότερο βάρος από το κανονικό και φυσικά κάποιοι να κονομάνε!     
      Μέχρι και μήνυση έχει κατατεθεί για το συγκεκριμένο θέμα. Ο διοικητής δήλωσε τα εξής: «Έχει διαπιστωθεί ότι τα τοξικά απόβλητα του θεραπευτηρίου, ενώ υπολογίζονται για παράδειγμα σε 200 λίτρα μέσα στο βαρέλι, καταλήγουν να είναι ένας τόνος, γιατί κάποιοι επιτήδειοι γεμίζουν τη δεξαμενή με νερό: Πληρώνουμε 2,4 ευρώ το λίτρο την εταιρία που έρχεται για να τα πάρει. Καταλαβαίνετε πόσα κεδίζουν κάποιοι» τόνισε.
     Μάλιστα όπως μας είπε μέχρι και λουκέτα τοποθέτησε στην πόρτα και βρέθηκαν σπασμένα. Έχω βάλει λουκέτα και τα σπάσανε, γι' αυτό έκανα μήνυση».
     Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κάλεσε ήδη το Χημικό Τμήμα προκειμένου να ελέγξει τι ρίχνουν μέσα στο βαρέλι και πως αραιώνουν τα τοξικά, αυξάνοντας το βάρος και κερδίζοντας από αυτή την υπόθεση. Αν ισχύουν οι καταγγελίες τότε εμπλεκόμενη θα είναι σίγουρα η εταιρεία (που κόβει τα τιμολόγια) και προφανώς και κάποιος υπάλληλος του Ιδρύματος (που παίρνει χρήματα για να συναινεί στο «κόλπο»)!
     «Αν για παράδειγμα έχουμε 1000 λίτρα τοξικά την εβδομάδα, τότε κονομάνε 2.400 ευρώ σε εβδομαδιαία βάση» μας είπε ο κ. Πισιμίσης, τονίζοντας ότι οι αριθμοί είναι ενδεικτικοί!
Το σκάνδαλο με τα σεντόνια
     Κάθε χρόνο χάνει... 6.000 σεντόνια (!) το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου! «Το νοσοκομείο θεραπεύει, δεν προικίζει. Μέχρι και στα πλοία της γραμμής Πάτρα - Αγκόνα έχουμε βρει κλινοσκεπάσματα με το σήμα του νοσοκομείου μας» λέει ο διοικητής του θεραπευτηρίου στην Πάτρα Θεόδωρος Πισιμίσης, στέλνοντας μήνυμα σε κυκλώματα που κλέβουν νοσοκομειακά σεντόνια και κουβέρτες ότι θα μπει τάξη και θα προστατεύσει τα χρήματα των πολιτών!
     Ο νέος διοικητής έχει δώσει εντολή κάθε ασθενής με την εισαγωγή του να υπογράφει για τον ιματισμό που παραλαμβάνει και θα παίρνει εξιτήριο αφού υπογράφει ότι τον παρέδωσε.
     «Εξαφανίζονται ακόμη και τα πράσινα σεντόνια του χειρουργείου που χρησιμοποιούν και ιδιωτικές κλινικές» σημειώνει ο κ. Πισιμίσης. Ηδη η διοίκηση αποφάσισε να αγοράζει τόπια ύφασμα καλής ποιότητας, καθώς εκτός από εκείνα που κάνουν φτερά από τα ντουλάπια και τα πλυντήρια, πολλά σκίζονται.
     Μάλιστα, μια μοδίστρα θα ράβει τα σεντόνια (αντί 0,40 ευρώ το κομμάτι) στις τρεις ανενεργές ραπτομηχανές του νοσοκομείου!
Aναδημοσίευση απο Dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: