Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Νέο καρδιογράφημα του ΕΣΥ

           Η εγχείριση (πολιτική κυβέρνησης) πέτυχε!!!  Ο ασθενής (ΕΣΥ) απεβίωσε!!!
Νέο καρδιογράφημα του ΕΣΥ
       Η κυβέρνηση «δεν έχει τσίπα επάνω της» Διαλύει το Εθνικό Σύστημα Υγείας και «πέρα βρέχει». Αντί συγνώμης για τις καταστροφικές πολιτικές που ασκεί δείχνει να το κατάευχαριστιέται.
Πάνω από τους ανθρώπους, τις κοινωνικές ανάγκες των πολιτών είναι η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
      Ακρωτηριάζει τους πολίτες (συντάξεις, κοινωνικά δικαιώματα), τους δίνει μία πατερίτσα (ψίχουλα) για να σταθούν όρθιοι και ζητάει και χειροκρότημα!!!
Ποιά; Η εν λόγω κυβέρνηση που δεν δίστασε να κόψει το ΕΚΑΣ και να πετσοκόψει ακόμη και τις κατώτερες συντάξεις.
      Τολμάνε Υπουργοί της κυβέρνησης να ταυτίζουν την ΠΟΕΔΗΝ με κόμματα της Αντιπολίτευσης, επειδή εκδίδουν ανακοινώσεις χρησιμοποιώντας στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ.
Αυτό που έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή όταν ήταν στην αντιπολίτευση.
Μας φλόμωσαν στα ψέματα.
      Κάθε ημέρα ανοίγουν όλο και περισσότερο το λάκκο, ενταφιάζοντας το ΕΣΥ. Πεθαίνουν άνθρωποι καθημερινά εξαιτίας των εγκληματικών πολιτικών που ασκούν στη Δημόσια Υγεία και οι Υπουργοί Υγείας δείχνουν να είναι ευτυχισμένοι.
Συνεχώς επιβεβαιώνουμε με στοιχεία τη διάλυση του ΕΣΥ.
Το ΕΣΥ ανήκει στον ελληνικό λαό και όχι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
...........................................................................................................................................................
  Διαβάστε ολόκληρο το σχετικό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΠΟΕΔΗΝ, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.poedhn.gr/deltia-typoy/item/download/1936_10a3b767df31d31bb3215f6c44c3c08f

Δεν υπάρχουν σχόλια: