Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑΣ:Αποκτά...μετά από καιρό.... Διοίκηση -ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΑΝ.ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ -Ενώ συνεχίζει να είναι πλέον χωρίς Δ.Σ

        Νέους υποδιοικητές σε 31 νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας ανακοίνωσε την Πέμπτη 4/8/16, μετά από μια 8άμηνη κυοφορία το υπουργείο Υγείας, καθώς συνεχίζεται η διαδικασία επιλογής νέων διοικήσεων στα νοσοκομεία. Μετά από εισήγηση της Επιτροπής ¨Αξιολόγησης¨, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας επέλεξε τους παρακάτω αναπληρωτές διοικητές:
          Στο Γενικό Νοσοκομείο  Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ», καθήκοντα τέτοια αναλαμβάνει η Μαρία Ζαφειροπούλου.
Έχει πτυχίο Νομικής Δημοσίου Δικαίου από το πανεπιστήμιο της Λιλ, με μεταπτυχιακό στο «Δίκαιο και Πολιτικές Υγείας» και μεταπτυχιακό «Πολιτικών Σπουδών» στο ίδιο πανεπιστήμιο. Επίσης, έχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ιδρυμάτων Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας στο πανεπιστήμιο της Λιλ και διδακτορικό στη Διοίκηση και Διαχείριση Επιχειρήσεων Υγείας, με υποτροφία, της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας της Γαλλίας. Έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, ως σύμβουλος εκπαίδευσης για ανάπτυξη δεξιοτήτων νοσηλευτών και φροντιστών στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, υπεύθυνη πολιτισμικών διαμεσολαβητών στα νοσοκομεία της 7ης ΥΠΕ (Κρήτης), πιστοποιημένη ευρωπαϊκή πολιτισμική διαμεσολαβητής υγείας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ειδικός ευρωπαϊκός εμπειρογνώμονας στις «Ευρωπαϊκές Πολιτικές Υγείας» (στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή).

Δεν υπάρχουν σχόλια: