Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Ακόμη μια ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του Προέδρου του Σωματείου μας για το ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ.

      Επιστολή παρέμβαση ετοίμασε ο Πρόεδρος του Σωματείου μας για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Γ.Ν Πατρών, μιά επιστολή που περιμένει την υπογραφή των Γραμματέων του Σωματείου μας, προκειμένου να αποσταλεί στη Διοίκηση του Νοσοκομείου.
         Με την επιστολή αυτή, που μπορείτε να την διαβάσετε στη συνέχεια, υποδεικνύεται  το πρόβλημα, που είναι στη λάθος αποστολή των σχετικών στοιχείων, αλλά και η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί από την Διοίκηση, αν επιθυμεί την  επίλυση του προβλήματος, προκειμένου να επανέλθει η νομιμότητα  στο συγκεκριμένο αυτό όργανο.
       Η επιστολή αυτή λοιπόν, βάσει της οποίας το Γρ. Προσωπικού  και η Διοικητική Διευθύντρια υποχρεούνται να επανέλθουν ΑΜΕΣΑ στην εκ νέου και μάλιστα σωστή αποστολή των σχετικών στοιχείων, ειδάλλως θα έχουν Πειθαρχικές ίσως και ποινικές ευθύνες, έχει ως εξής:

      ¨Η Συγκρότηση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Γ.Ν Πατρών, χωρίς καμιάν αμφιβολία πλέον, δεν έχει γίνει στα πλαίσια των κείμενων διατάξεων.
         Η μη Σύννομη σύνθεσή του, όπως  και η περίπτωση της ανάθεσης των παράλληλων καθηκόντων σε Εργαζόμενους της Ασφάλειας, αποφάσεις  και  πρακτικές,  που ξεφεύγουν από τα όρια της νομιμότητας, που ειλικρινά δεν  ξέρουμε αν είναι στα πλαίσια κάποιας σχετικής κυβερνητικής κατεύθυνσης, ή ακόμη και  συνειδητής επιλογής, η και κάποιας μορφής ανικανότητας, σίγουρα όμως σε ότι αφορά το Υπηρεσιακό Συμβούλιο έχει να κάνει με τις λαθεμένες καταστάσεις των ονομάτων που εστάλησαν στο Υπουργείο, καταστάσεις που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις των κείμενων διατάξεων.
                                                            έτσι  λοιπόν
όπως και  νάχει η όλη υπόθεση  και με αφορμή ιδιαιτέρως την  συμπεριφορά της Διοικητικής Διευθύντριας με τους απρεπέστατους διαδρομίστικους χαρακτηρισμούς της, αμέσως μετά την κατάληψη της προηγούμενης εβδομάδας
                                                  σας  γνωστοποιούμε  ότι
δεν είναι δυνατόν να  αποδεχθούμε, την λειτουργία αυτού του μη σύννομου οργάνου
                                               Επανερχόμενοι  λοιπόν
ακόμη μια φορά στην μη σύννομη σύνθεση του ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ, όπως  σας έχουμε επισημάνει:
ü  Τόσο με την υπ΄ αριθ. 137/21.6.16 επιστολή μας, μια επιστολή που εστάλη  στο Υπουργείο Υγείας και την 6η Υ.Πε.
ü Όσο και με την υπ΄ αριθ. 165/20.7.16 επιστολή προς την Διοίκηση του Νοσοκομείου,  του Προέδρου του Σωματείου μας και Εκπροσώπου των Εργαζόμενων στο Δ.Σ του Νοσοκομείου.
ü Αλλά και προφορικά μέσω του εκπροσώπου των Εργαζόμενων στο Δ.Σ του Νοσοκομείου στις Συνεδριάσεις   του Δ.Σ του Νοσοκομείου
επισημάνσεις που απ' ότι φάνηκε δυστυχώς δεν σας ευαισθητοποίησαν και αφού δεν τις λάβατε καν υπ' όψιν σας, οδηγηθήκαμε στην σχετική ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΚΑΤΑΛΗΨΗ της προηγούμενης εβδομάδας.
      Μια παράσταση-κατάληψη που είχε  ως στόχο  την ΑΝΑΒΟΛΗ της πρώτης προγραμματισμένης συνεδρίασης αυτού του οργάνου, για την διασφάλιση πάνω απ΄ όλα της νομιμότητας των αποφάσεων που αυτό θα έπαιρνε, κάτι που θα πρέπει  να είναι και δική σας βασική  επιδίωξη.
                                                 επιμένουμε και ζητάμε
την ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ και στις δύο προαναφερόμενες παράνομες πράξεις και ειδικά σε ότι αφορά το ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ, όπου εξυπακούεται η εκ νέου αποστολή και μάλιστα των πραγματικών στοιχείων στο Υπουργείο, το οποίο  και με την δική σας σχετική παρέμβαση θα πρέπει να επανασυγκροτήσει στη σωστή πλέον βάση  αυτό το προαναφερόμενο όργανο,
                                                     Ειδάλλως εμείς
στα πλαίσια και των σχετικών αποφάσεών μας, συνεχίζουμε την ήδη γνωστή πλέον και σε σας  δράση μας απέναντι στο συγκεκριμένο ζήτημα.¨

Δεν υπάρχουν σχόλια: