Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΔΡΑΣΕΙΣ και ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ του ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

         Σας κάνουμε γνωστό ότι την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την ΔΕΥΤΕΡΑ 29/8/16, ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ στην ΑΘΗΝΑ το ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΙΥΛΙΟ της ΑΔΕΔΥ.
Αφίσα 9/9/2016     Επίσης στις 9/9/16, θα ΣΥΝΕΔΡΙΑΧΕΙ στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ το ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΠΟΕΔΗΝ, μια συνεδρίαση που θα γίνει λίγο μετά την πρωϊνή ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ της ΠΟΕΔΗΝ στην  Θεσσαλονίκη, ¨ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ 7 χιλιομέτρων για την ΣΩΤΗΡΙΑ του ΕΣΥ¨ , το ΚΑΡΑΒΑΝΙ της ΥΓΕΙΑΣ, όπως έχει ονομαστεί, που θα ξεκινήσει στις 7 το πρωί της Παρασκευής 9/9/16 από το ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, θα διέλθει από το ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ, το ΑΧΕΠΑ, το ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, το ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και θα καταλήξει στο Υπουργείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ. 
          Δοθείσης της ευκαιρίας να πούμε ότι η ΑΔΕΔΥ, η ΠΟΕΔΗΝ κλπ άλλες ΣΥΝΔΙΚΑΛΊΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, προετοιμάζονται για το καθιερωμένο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της ΔΕΘ, που θα γίνει το ΣΑΒΒΑΤΟ 10/9/16 στις 06:30 το απόγευμα στο ΑΓΑΛΜΑ του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ στη Θεσσαλονίκη. Ένα συλλαλητήριο ΕΝΑΝΤΙΑ στην πιο ΣΚΛΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ και ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ της Κυβέρνησης, μιας κυβέρνησης που προκλητικά αυτοαποκαλείται ΑΡΙΣΤΕΡΑ, παρά την εφαρμογή της πιο σκληρής ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, μιας πολιτικής που πλήττει όλους τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: