Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Στίς 5:30 μμ. στο Κεντρο Υγειας Χαλανδριτσας, ημερίδα "Η Υγεία στην ύπαιθρο"

       Σήμερα Κυριακή 26 Μαρτίου  & ώρα 5:30 μμ. στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας (ΚΥΧ) θα γίνει ευρεία ενημερωτική εκδήλωση με τη συμμετοχή φορέων και κατοίκων. Θέμα της ημερίδας θα είναι ’’Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΎΠΑΙΘΡΟ’’.
    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Συλλόγου Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας (ΚΥΧ) με συνδιοργανωτές τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, τον Δήμο Ερυμάνθου, το Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας & τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κ.Υ.Χ.
    Έχουν κληθεί στην εκδήλωση να συμμετάσχουν με σύντομες τοποθετήσεις των οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, οι Δήμαρχοι & οι Διευθυντές των Κέντρων Υγείας του Νομού Αχαΐας καθώς  & οι εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας, της 6ης ΥΠΕ, οι Βουλευτές του νομού και οι κάτοικοι της περιοχής.
    Προσκεκλημένος ομιλητής από το Σύλλογο Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος περιοχής ΚΥΧ, θα είναι ο καθηγητής της Δημόσιας Σχολής Υγείας κ. Ιωάννης Κυριόπουλος.
    Στο προεδρείο θα είναι η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών κα. Άννα Μαστοράκου, ο αντιδήμαρχος του Δ. Ερυμάνθου κ. Ιωάννης Σουβαλιώτης και ο Διευθυντής του ΚΥΧ κ. Γρηγόρης Αλόκριος. Την εκδήλωση θα προσφωνήσουν η πρόεδρος του Συλλόγου ιατρός κα. Ιωάννα Θεοδωροπούλου, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη και αρχιερατικός επίτροπος π. Δημήτριος Παπαγεωργίου και ο Δήμαρχος Ερυμάνθου κ. Αθανάσιος Καρπής.        

Δεν υπάρχουν σχόλια: