Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Τι προκύπτει από τον έλεγχο πυρασφάλειας στο ΠΓΝΠ για τις κλειστές πόρτες - Και στον Άγιο Ανδρέα η Πυροσβεστική

       Τις παρατηρήσεις της στη Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας αποστέλλει η Πυροσβεστική για το θέμα της πυρασφάλειας του νοσηλευτικού ιδρύματος. Ο έλεγχος από το πυροσβεστικό κλιμάκιο ολοκληρώθηκε. Όπως προκύπτει σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr οι πόρτες εξόδου, που είχαν κλείσει για λόγους γενικότερης ασφαλείας ασθενών, εργαζομένων και επισκεπτών, καθώς η είσοδος ήταν ανεξέλεγκτη, θα πρέπει να ανοίξουν ή τουλάχιστον χρειάζεται να είναι δυνατή η έξοδος απ΄ αυτές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει οι πόρτες να ανοίγουν για όσους εισέρχονται στο κτίριο.
       Ο έλεγχος έγινε καθώς η Πυροσβεστική δέχτηκε καταγγελίες για κλειστές πόρτες που αποτελούν έξοδο κινδύνου, όπως είχε πει στο thebest.gr o Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αχαΐας Νίκος Ρουμελιώτης.
       Επιπρόσθετα, ο Νίκος Ρουμελιώτης μαζί με τον Διοικητή του Α΄ Πυροσβεστικού Σταθμού της Πάτρας Παναγιώτη Δημόπουλο μαζί με πυροσβεστικό κλιμάκιο, προ ημερών βρέθηκαν στο πολυώροφο του ΓΚΝΠ "Άγιος Ανδρέας", προκειμένου να γνωρίσουν τον χώρο και να καταρτίσουν προληπτικά, πλάνο επέμβασης, σε περίπτωση που χρειαστεί.
Αναδημοσίευση από το The Best

Δεν υπάρχουν σχόλια: