Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Εκδήλωση : " Η Υγεία στην Ύπαιθρο".

        Αύριο Κυριακή 26 Μαρτίου  & ώρα 5:30 μμ. στο Κέντρο Υγείας Προσθήκη στο λεξικό (ΚΥΧ) θα γίνει ευρεία ενημερωτική εκδήλωση με τη συμμετοχή φορέων και κατοίκων. Θέμα της ημερίδας θα είναι ’’Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΎΠΑΙΘΡΟ’’.
        Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Συλλόγου Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας (ΚΥΧ) με συνδιοργανωτές τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, τον Δήμο Ερυμάνθου & τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κ.Υ.Χ.
          Έχουν κληθεί στην εκδήλωση να συμμετάσχουν με σύντομες τοποθετήσεις των οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, οι Δήμαρχοι & οι Διευθυντές των Κέντρων Υγείας του Νομού Αχαΐας καθώς  & οι εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας, της 6ης ΥΠΕ, οι Βουλευτές του νομού και οι κάτοικοι της περιοχής.
         Προσκεκλημένος ομιλητής από το Σύλλογο Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος περιοχής ΚΥΧ, θα είναι ο καθηγητής της Δημόσιας Σχολής Υγείας κ. Ιωάννης Κυριόπουλος.
            Στο προεδρείο θα είναι η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών κα. Άννα Μαστοράκου, ο αντιδήμαρχος του Δ. Ερυμάνθου κ. Ιωάννης Σουβαλιώτης και ο Διευθυντής του ΚΥΧ κ. Γρηγόρης Αλόκριος. Την εκδήλωση θα προσφωνήσουν η πρόεδρος του Συλλόγου ιατρός κα. Ιωάννα Θεοδωροπούλου, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη και αρχιερατικός επίτροπος π. Δημήτριος Παπαγεωργίου και ο Δήμαρχος Ερυμάνθου κ. Αθανάσιος Καρπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: