Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Άγ. Ανδρέας: Μετά την Καρδιολογική, η Παθολογική - Πώς εξελίσσεται η μετεγκατάσταση στο πολυώροφο

Άγ. Ανδρέας: Μετά την Καρδιολογική, η Παθολογική - Πώς εξελίσσεται η μετεγκατάσταση στο πολυώροφο Ανακατατάξεις στο νοσοκομείο      Μπορεί να πέρασαν εννέα χρόνια από τον μεγάλο σεισμό του Ιουνίου του 2008, αλλά οι πρώτοι ασθενείς έχουν μπει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα στο ανακαινισμένο πολυώροφο κτίριο του ΓΚΝΠ  Άγιος Ανδρέας. Η αρχή έγινε με την μετεγκατάσταση της Καρδιολογικής στον επταώροφο και η οποία σύμφωνα με τον Διοικητή του νοσοκομείου Θεόδωρο Σερεμέτη, έχει ολοκληρωθεί.
       Η σκυτάλη όπως είπε στο thebest.gr o Διοικητής, θα περάσει στην Παθολογική.  Η διαδικασία της μετεγκατάστασης θα εξελιχθεί την Παρασκευή και το Σάββατο, ενώ το Σαββατοκύριακο θα γίνει η μεταφορά του Τμήματος Χημειοθεραπείας και του Αιματολογικού.Τα δύο αυτά τμήματα θα μεταφερθούν σε άλλους χώρους (εκεί που ήταν η Καρδιολογική στο διώροφο κτίριο έμπροσθεν του πολυώροφου).
      Ήδη στο ισόγειο του επταώροφου έχει μεταφερθεί το φυσικοθεραπευτήριο και αναμένεται να λειτουργήσει από την Τετάρτη, ενώ σε εξέλιξη είναι η μετεγκατάσταση του ενδοσκοπικού στον ίδιο χώρο.
     "Μετά την μεταφορά της Παθολογικής και των άλλων δύο μονάδων (Αιματολογικό, Χημειοθεραπεία, θα ξεκινήσουν διαδικασίες προτετοιμασίας (αναδιαμορφώσεις κλπ.) για την μετεγκατάσταση του 409. Καλώς εχόντων των πραγμάτων υπολογίζουμε η έναρξη της μετεγκατάστασης που θα είναι "πακέτο" στην περίπτωση του 409, να γίνει στις αρχές Απριλίου, πιθανότατα το πρώτο ΣΚ του μήνα".
Ως προς τη μετακόμιση του Νοσημάτων Θώρακος η Διοίκηση την τοποθετεί μετά το Πάσχα. Γενικότερα ως προς το ζήτημα των χρονοδιαγραμμάτων
       Ο Θεόδωρος Σερεμέτης ως προς το θέμα της χρηματοδότησης αναφέρει ότι η μετεγκατάσταση εξελίσσεται απρόσκοπτα, ωστόσο έχουν ζητηθεί επιπλέον χρήματα, τα οποία ακόμα δεν έχουν δοθεί. "Πορευόμαστε με αυτά που έχουμε και μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα, ωστόσο όπως γνωρίζετε έχουμε δώσει το μήνυμα ότι χρειαζόμαστε επιπλέον χρηματοδότηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: