Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

H ΑΠΟΦΑΣΗ της 7ης/1.10.2018 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ του Δ.Σ του ΣΩΜΑΤΕIOY.

          Την ΔΕΥΤΕΡΑ 1/10/18 και ώρα 08:30 πμ, Συνεδρίασε το Δ.Σ του Σωματείου μας, μετά από πρόσκληση του Προέδρου μας Κώστα Πετρόπουλου, με τα παρακάτω θέματα:
I.       Η Απεργιακή Κινητοποίηση της 3ης του Οκτώβρη και η επίσκεψη του Υπουργού Υγείας στην Πάτρα.
II.     Η εκπνοή των προθεσμιών του εξωδίκου στην Υπδκτρια του ΝΝΘ και η παραπέρα κινήσεις μας.
III.      Διάφορα τρέχοντα ζητήματα και Ενημερώσεις.
              Σ΄ αυτήν λοιπόν την συνεδρίαση, όπου απουσίαζαν οι: Σταματόπουλος, Λιώλη, Μαυρίκη και Μαργώνη, ο  Πρόεδρος του Σωματείου μας Κώστας Πετρόπουλος, εισηγούμενος τα θέματα της προαναφερόμενης ημερήσιας διάταξης, αναφέρθηκε στα εξής:
Α).  Κατ΄ αρχήν στην επικείμενη ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ της 3ης του Οκτώβρη. Την 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ της ΑΔΕΔΥ, για τα ΒΑΕ, όπου η ΠΟΕΔΗΝ συμμετέχει στην σχετική ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ της ΑΘΗΝΑΣ με 4ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ του λεκανοπεδίου της Αττικής.
      Εμείς με δεδομένο ότι, την ημέρα της ΑΠΕΡΓΙΑΣ έρχεται στην Πάτρα ο Υπουργός Υγείας, ο οποίος ακόμη δεν έχει απαντήσει στο αίτημά μας για συνάντηση μαζί του, προτείνω να συμμετάσχουμε σ΄ αυτήν την κινητοποίηση με 4ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στις ώρες 09:00-13:00, με παράλληλη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ όλων στην Πύλη και στη συνέχεια ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στην Υ.Πε, όπου από το πρωϊ θα πρέπει να προχωρήσουμε σε σχετική ΚΑΤΑΛΗΨΗ, εκτός κιάν προκύψει ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ οπότε επανεκτιμούμε την κατάσταση.
       Επίσης αναφέρθηκε στην ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ πού εστάλη στο Σωματείο, για να παραβρεθούμε στην απογευματινή εκδήλωση, με ομιλητή τον Υπουργό Υγείας και θέμα την ¨ΥΓΕΙΑ μετά τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ¨, όπου πρότεινε, όχι μόνον να μην  ανταποκριθούμε σ΄ αυτήν το κάλεσμα, όπου η θεματολογία μας προσβάλλει ως σκεπτόμενους συνδικαλιστές και πολίτες, εκδίδοντας και σχετική ανακοίνωση γι΄ αυτό, αλλά απεναντίας να πάρουμε πρωτοβουλία διοργάνωσης σχετικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, σε συνάρτηση με τα προαναφερόμενα.
Β). Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο δεύτερο θέμα, όπου γνωστοποίησε την μη ανταπόκριση της Κας Μαρτσούκας στο εξώδικο του Σωματείου μας, όπου μέσα στα πλαίσια των σχετικών προθεσμιών δεν έδωσε καμία σχετική απάντηση, προτείνοντας την κατάθεση πλέον σχετικής μηνυτήριας αναφοράς και Αγωγής εναντίον της, όπου θα ζητάμε την τιμωρία της και την καταβολή 50.000 ευρώ στο Σωματείο για την ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ Δυσφήμιση, του Σωματείου μας, των Μελών του και ιδιαιτέρως των Μελών του Δ.Σ.
Στη Συνέχεια
     Αφού ακολούθησαν οι σχετικές ερωτήσεις και οι τοποθετήσεις των μελών του Δ.Σ, και βεβαίως αφού ακολούθησε η σχετική και απαραίτητη διαλογική συζήτηση
                                        Το Δ Σ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ
 - Να συμμετάσχουμε στην ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ της 3ης του ΟΚΤΩΒΡΗ, με ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στις ώρες 09:00-13:00, με παράλληλη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 09:00 στην ΠΥΛΗ και στη συνέχεια ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΛΩΝ στην 6η Υ.Πε, όπου από το πρωί  θα προχωρήσουμε σε σχετική ΚΑΤΑΛΗΨΗ και ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ έξω από τον χώρο της απογευματινής εκδήλωσης με ομιλητή τον Υπουργό. Εάν και εφ΄ όσον ο Υπουργός ανταποκριθεί στο αίτημά μας, για συνάντηση μαζί του,  θα αρκεστούμε στην ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για τα ΒΑΕ, όπως η ΠΟΕΔΗΝ, στις ώρες 11:00-15:00 και στην έκδοση ανακοίνωσης-καταγγελίας, σχετικά με την θεματολογία της απογευματινής εκδήλωσής του.
 - Κατάθεση ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ενάντια στην Κα Χαρά Μαρτσούκα και ΑΓΩΓΗΣ ενάντιά της, όπου θα ζητάμε την καταδίκη της και την εκδίκαση 50.000 ευρώ υπέρ του Σωματείου, για την ΣΥΚΟΦΑΝΥΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ του Σωματείου, των Μελών του και των Μελών του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: