Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Το πρόβλημα με τα φυματικά περιστατικά, που ανέδειξε η ΠΟΕΔΗΝ, είναι υπαρκτό.

       Το πρόβλημα με τα φυματικά περιστατικά, που ανέδειξε η ΠΟΕΔΗΝ, είναι υπαρκτό και το έχουμε επισημάνει κατ΄ επανάληψιν, από την ημέρα της επιπόλαιας μεταστέγασης του ΝΝΘώρακος  στον 6ο όροφο του 7ορόφου κεντρικού κτιρίου του Νοσοκομείου μας.
        Το θέσαμε και στον Υπουργό Υγείας, ο οποίος αναρωτήθηκε γιατί δεν υπάρχουν ΘΑΛΑΜΟΙ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗΣ, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Πάτρα και μάλιστα παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου αλλά και του Διοικητή και των Υποδιοικητών της 6ης Υ.Πε, οι οποίοι δεν αντέδρασαν και δεν διέψευσαν καν τα λεγόμενά μας.
        Για να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν τα πράγματα απέναντι στους ξαφνικά λαλίστατους, γνωστοποιούμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι Και ΣΗΜΕΡΑ που μιλάμε ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ τέτοια περιστατικά στην πνευμονολογική κλινική, στον 604 και  606 θάλαμο, που δεν είναι ειδικοί θάλαμοι αποσυμπίεσης και ότι το πρόβλημα δεν καταγγέλλεται ξαφνικά σήμερα και για πρώτη φορά. Εχει καταγγελθεί πολλάκις, χωρίς να ληφθούν τα απαραίτητα και ενδεδειγμένα μέτρα, πέρα από τις ειδικές λάμπες, που έβαλαν και που δυστυχώς δεν ενδείκνυται σε κλιματιζόμενους χώρους, όπως ο 6ος όροφος που έχει κεντρικό κλιματισμό μαζί με όλο το 7όροφο κτίριο του Νοσοκομείου, κατά την άποψη και της κατασκευάστριας εταιρείας.
Συνεπώς
       Τα κροκοδείλια δάκρυα των αρμοδίων, οι παραπλανητικοί εφησυχασμοί και οι απειλές περί μηνύσεων για διασπορά ¨ψευδών ειδήσεων¨, που είναι  σε λάθος κατεύθυνση, δεν μας πτοούν, δεν θα μας φιμώσουν και δεν θα πρέπει να γίνονται προς το Σ.Κ από τους αυτοαναγορευόμενους αριστερούς, που θα έπρεπε να είναι υπέρ του διαλόγου και της συνεργασίας με τα συνδικάτα, εκτός κιάν αυτές οι απειλές είναι στη κατεύθυνση Πολάκη που θέλει την φυλάκιση των πολιτικών του αντιπάλων για να πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές……έλεος…...
       Η μήνυση θα έπρεπε να είχε γίνει ήδη από εμάς προς τους αρμοδίους για τις επιπολαιότητές τους, για τις πρακτικές τους, που για το Γ.Ν Πατρών δεν περιορίζονται στο προαναφερόμενο γεγονός και στα του ΝΝΘώρακος. Σ΄ αυτούς που δεν κουβεντιάζουν με κανέναν, που θεωρούν τούς εαυτούς τους ως τους πλέον επαΐοντες και ¨παντογνώστες¨, σ΄ αυτούς με τις συνεχιζόμενες γκάφες.
         Δοθείσης της ευκαιρίας να επισημάνουμε ότι οι παρεμβάσεις μας και η ανάδειξη των προβλημάτων, δεν αποσκοπούν στην συκοφάντηση του Δημόσιου τομέα Υγείας και δεν εκπορεύονται από αντιπολιτευτικές τάσεις, απεναντίας είναι η ύστατη προσπάθεια που κάνουμε για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, μιάς και απέναντί μας έχουμε παράγοντες που δεν θέλουν τον διάλογο και την συνεργασία, που δεν ακούν και δεν συζητούν……και από τους οποίους δυστυχώς μόνο με τις καταγγελίες και τις κινητοποιήσεις μπορείς να διεκδικείς, όπως πολύ εύστοχα επισήμανε και ενέκρινε και η σημερινή μας ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
                                               ………………………………………………
     Στον σύνδεσμο που ακολουθεί δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του BestTV.
https://www.youtube.com/watch?v=4PK0FTKGXW8&feature=youtu.be&t=2

Δεν υπάρχουν σχόλια: