Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Απάντηση στη ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και ΙΑΤΡΩΝ.

          Με αφορμή την σημερινή συνέντευξη του Διοικητή και Ιατρών του Νοσοκομείου, για το θέμα των φυματικών περιστατικών, που ακόμη μια φορά ανέδειξαν το Σωματείο μας και η ΠΟΕΔΗΝ, σας γνωρίζουμε ότι αυτό είναι υπαρκτό.
           Το αναδείξαμε βασιζόμενοι στις οδηγίες και κατευθύνσεις που δίνουν το ΚΕΕΛΠΝΟ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ, οδηγίες που οφείλουν ΑΠΑΝΤΕΣ να τηρούν και να εφαρμόζουν. Οδηγίες που τις δημοσιοποιήσαμε και που δυστυχώς δεν  ελήφθησαν υπ΄ όψιν τους, ούτε κατά την μεταστέγαση του ΝΝΘώρακος, ούτε κατά την 17άμηνη εδώ λειτουργία τους.
           Δεν είναι η ώρα να αναζητήσουμε τις μεγάλες ευθύνες που έχουν τόσο η Διοίκηση, όσο και οι Διευθυντές των Ιατρικών Υπηρεσιών, αλλά και ο Διευθυντής της εν λόγω κλινικής. Είναι ώρα όμως να επιμείνουμε και αυτό θα συνεχίζουμε να κάνουμε:
ü      για την  αναγκαιότητα της λειτουργίας των θαλάμων υψηλής πίεσης, που δεν έχουμε και που δεν λειτουργούν ούτε στο ΠΠΝΡιου και που είναι απαραίτητοι.
ü   για την μεταστέγαση όλων των Υπηρεσιών του  ΝΝΘώρακος σε χώρους λειτουργικούς και ενδεδειγμένους.
ü  για την τήρηση και εφαρμογή των οδηγιών της επιτροπής ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων και του ΚΕΕΛΠΝΟ, που καταπατώνται και διαστρεβλώνονται.
ü      και βεβαίως  για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: