Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Απάντηση στίς δηλώσεις Ιατρών του Νοσοκομείου.

           Δεν θέλουμε σε καμία των περιπτώσεων να αντιδικήσουμε με τους Ιατρούς του Νοσοκομείου μας, ούτε να μπούμε στον πειρασμό, αν η παρέμβασή τους για το ζητούμενο των ημερών ήταν υποβολιμαία ή αυτοβούλως είπαν αυτά που είπαν. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο για μας.
      Το ζητούμενο για εμάς είναι ότι κάτω από ¨την επιστημονική τους ιδιότητα¨, αν και αναρμόδιοι, όπως η Κα Φραγκούλια, βγήκαν και είπαν πράγματα που όντως στερούνται κοινής λογικής και επιστημονικής άποψης.
     Ρωτάμε  λοιπόν ευθέως τους δύο Ιατρούς του Γ.Ν Πατρών:
ü Οι θάλαμοι απομόνωσης που επικαλούνται και που με περίσσεια θράσους η Κα Φραγκούλια λέει ότι είναι και ταυτοποιημένοι, πληρούν τις προϋποθέσεις που θέτει το ΚΕΛΠΝΟ; ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Εμείς  τους λέμε όχι… Περιμένουμε την επίσημη και τεκμηριωμένη απάντησή τους.
ü Η εισαγωγή φυματικών περιστατικών, ακολουθεί την ενδεδειγμένη διαδρομή του ΚΕΛΠΝΟ, που συνημμένα, στον σύνδεσμο που ακολουθεί  (https://documentcloud.adobe.com/link/track?uri=urn%3Aaaid%3Ascds%3AUS%3A49c6b4c0-66d7-442a-b147-6b025051b696) σας επισυνάπτουμε; ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Εμείς τους λέμε ΟΧΙ. Δεν αρκεί όμως αυτό. Θα πρέπει να μας πουν και το γιατί και γιατί παραπληροφορούν τον κόσμο …..
ü Να μας πουν και ιδιαιτέρως η Κα Φραγκούλια, πόσα τέτοια περιστατικά έχουν διακομισθεί στο ΠΠΝΡΙΟΥ; Εμείς τους λέμε ΚΑΝΕΝΑ και το λέμε μετά βεβαιότητας γιατί στο Πανεπιστημιακό ο Θάλαμος αποσυμπίεσης που όντως υπάρχει είναι  κλειστός και δεν λειτουργεί.
       Εν αναμονή λοιπόν των επίσημων και τεκμηριωμένων απαντήσεών τους, αναρωτιόμαστε ως προς τι η παρέμβασή τους και όλα αυτά που είπαν….τα οποία περιμέναμε  να βγεί να τα πεί η Διοίκηση και όχι οι Ιατροί. Η ανύπαρκτη Υποδιοικήτρια του ΝΝΘώρακος και προσωπικά ο Διοικητής, για να δικαιολογήσουν την επιπολαιότητα της βεβιασμένης μεταστέγασης του ΝΝΘώρακος σ΄ αυτόν τον μη ενδεδειγμένο και για άλλο σκοπό προοριζόμενο χώρο. Κάπως έτσι ίσως εξηγείται  και η στάση του Διοικητή, η άρνηση του, παρά τις κατ΄ επανάληψιν παρεμβάσεις μας, στην σύσταση και λειτουργία της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ για την ΥΓΙΕΙΝΗ και ΑΦΑΛΕΙΑ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στους χώρους δουλειάς, ως οφείλει, την επιτροπή που θα αποκαλύψει ακόμη πιο πολλά σχετικά, όπως η λειτουργία του Πνευμονολικού Ιατρείου στις Διοικητικές Υπηρεσίες, οι σχετικές μολύνσεις των Εργαζόμενων και άλλα πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: