Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Προσλήψεις προσωπικού προανήγγειλε ο νέος Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης

      Την πρώτη του δήλωση, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ανάληψης καθηκόντων στην 6η ΥΠΕ ως Διοικητής, έκανε στη «Σ» ο Γιάννης Καρβέλης.


  Ο κ. Καρβέλης υπογράμμισε ότι θα «επιδιώξουμε την αναβάθμιση της λειτουργίας των νοσοκομείων με στοχευμένες προσλήψεις προσωπικού και κάλυψη των ελλείψεων υλικοτεχνικής υποδομής, καθώς και άλλων ειδών, προσβλέποντας με αυτό τον τρόπο πρωτίστως στην ασφάλεια των ασθενών και δευτερευόντως στην δημιουργία καλύτερων συνθηκών εργασίας για τους εργαζόμενο
Αναλυτικά η δήλωσή του στη «Σ»:
«Οποιοσδήποτε ασχολείται με το ευαίσθητο κοινωνικό αγαθό που λέγεται υγεία, κατά τη γνώμη μου επιτελεί λειτούργημα. Στο αγαθό αυτό επιβάλλεται να έχουν πλήρη προσβασιμότητα όλοι οι συμπολίτες μας και η πολιτεία από την πλευρά της να εξασφαλίζει αξιοπρεπείς συνθήκες για όλους και ιδιαίτερη φροντίδα για τις πλέον ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.
      Με γνώμονα την πρόληψη μέσα από ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων και τις κατευθυντήριες γραμμές του Υπουργείου Υγείας, θα επιδιώξουμε την αναβάθμιση της λειτουργίας των νοσοκομείων με στοχευμένες προσλήψεις προσωπικού και κάλυψη των ελλείψεων υλικοτεχνικής υποδομής, καθώς και άλλων ειδών, προσβλέποντας με αυτό τον τρόπο πρωτίστως στην ασφάλεια των ασθενών και δευτερευόντως στην δημιουργία καλύτερων συνθηκών εργασίας για τους εργαζόμενους».
      Ο Γιάννης Καρβέλης γεννήθηκε στην Πάτρα το 1964. Είναι παντρεμένος και πατέρας μίας κόρης. Είναι πτυχιούχος Νομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, στη «Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων» και στη «Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων».
       Στέλεχος του Ο.Α.Ε.Δ. επί 31 χρόνια, είναι σήμερα Προϊστάμενος του Τμήματος Ασφάλισης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πελοποννήσου του Οργανισμού και Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Ο.Α.Ε.Δ. Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.
       Έχει δημοσιεύσει πλήθος άρθρων στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, για ζητήματα που αφορούν τις εργασιακές σχέσεις, την οικονομία, την διοίκηση και την καινοτομία.
      Οι προσλήψεις των νέων Διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας αναμένεται μέχρι την ερχόμενη Τρίτη να εγκριθούν και τυπικά από τη Βουλή και εν συνεχεία να αναλάβουν και επίσημα καθήκοντα. Ακολούθως θα ανακοινωθούν οι Υποδιοικητές των ΥΠΕ.
Πηγηή:  Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα «Συνείδηση» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: