Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Τα προβλήματα με την ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ .......

       ΑΜΕΣΗ και ΑΚΑΡΙΑΙΑ ήταν η παρέμβασή μας, την προηγούμενη εβδομάδα, όταν μάθαμε όλα τα ΨΕΥΔΗ και ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ, που διέδωσε η Νοσηλευτική Διεύθυνση σε όλα τα Νοσηλευτικά τμήματα, περί ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ των ΔΙΕΤΟΥΣ κλπ άλλα σχετικά, ένεκα των οποίων προχώρησε σε αλλαγές προγραμμάτων, δημιουργώντας έτσι σύγχυση και αναστάτωση σε όλον τον Νοσηλευτικό κλάδο.
      Για την αποκατάσταση της αλήθειας και ιδιαιτέρως για να σταματήσει η μεγάλη αναστάτωση που δημιουργήθηκε στον Νοσηλευτικό κλάδο, εξαιτίας αυτών των λαθεμένων διαδόσεων,  που σαφώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, σας γνωρίζουμε  ότι δεν υφίστανται όλα όσα  εξαιτίας αυτών, επεδίωξε, δρομολόγησε και κατηύθυνε η Νοσηλευτική με τα προγράμματα υπηρεσίας, τα τραγελαφικά των αλλαγών κλπ άλλα όσα έζησαν το Νοσηλευτικό προσωπικό και οι προϊστάμενοι.
         Βέβαια τα προβλήματα με την Νοσηλευτική, απ΄ ότι φαίνεται, δεν σταματούν εδώ. Μετά την προαναφερόμενη ομαλοποίηση, που επήλθε μετά την παρέμβασή μας, νέα δεδομένα προέκυψαν με την υπογραφή των προγραμμάτων την παρασκευή, βάσει των οποίων επιβάλλουν στις Νοσηλεύτριες της ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ και της ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ, να ασκούν ΕΠΟΠΤΕΙΑ στην ΠΛΑΣΤΙΚΗ και την  ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ,  όπου εκεί ζήσαμε και ζούμε άλλες τραγικές καταστάσεις, με τα ήξεις-αφίξεις, τις παλινωδίες και τα παιχνίδια με τον ορισμό υπευθύνου. 
           Επειδή όλα αυτά δεν είναι δυνατόν να τα αποδεχθούμε, ΣΗΜΕΡΑ θα υπάρξουν ΑΜΕΣΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, προκειμένου ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ, ειδάλλως οι ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ θα είναι πλέον ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: