Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Εγκρίθηκαν απο την Βουλή οι ΝΕΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ των Υ.ΠΕ.

     Υπηρεσία αναμένεται να αναλάβουν άμεσα οι νέοι Διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ), καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία έγκρισης στη Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.
     Αξιοσημείωτο είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε τα έξι από τα επτά πρόσωπα που πρότεινε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, με εξαίρεση τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ Δημήτριο Τσαλικάκη, της Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης. 
Δείτε ΕΔΩ  (Δείτε ΕΔΩ ΟŒΞ»Ξ± τα ) όλα τα ονόματα: 
      Ο τέως υπουργός Υγείας και νυν τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός υποστήριξε τον προτεινόμενο από τη ΝΔ νέο Διοικητή της 4ης ΥΠΕ και τον υπερψήφισε, σημειώνοντας ότι συνεργάσθηκε άριστα με την προηγούμενη κυβέρνηση.
Να σημειωθεί ότι ο Δ.Τσαλικάκης ήταν στην ΥΠΕ από το τέλος του 2014 και συνεργάσθηκε τόσο με τον Ανδρέα Ξανθό όσο και με τον Παύλο Πολάκη.
       Μάλιστα η επανατοποθέτησή του στην 4η ΥΠΕ, όπως αναφέρουν πηγές του HealthReport.gr, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα γαλάζια στελέχη αλλά και γκρίνιες στο Μέγαρο Μαξίμου. Διαβάστε ΕΔΩ (Διαβάστε » ) όλο το παρασκήνιο του HealthReport.gr: «Ένας αστυνομικός, ένας πρώην συνεργάτης του Πολάκη και ένας «παλιός» στη Διοίκηση των ΥΠΕ! Τα νέα πρόσωπα της Υγείας»
      Αμέσως μετά τον διορισμό των Διοικητών ΥΠΕ θα ακολουθήσουν οι υποδιοικητές οι οποίοι αναμένεται να είναι δύο ανά περιφέρεια και για τους οποίους δεν απαιτείται έγκριση της Βουλής.
Διαβάστε σχετικα στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://www.healthreport.gr/διοικητές-υπε-εγκρίνονται-από-τη-βουλ/amp/
     Επίσης στον σύνδεσμο που ακολουθεί διαβάστε τις  εντολές που έδωσε στούς ΝΕΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ των Υ.Πε, το Υπουργείο Υγείας.  https://www.healthreport.gr/υπουργείο-υγείας-ποιες-εντολές-έδωσε/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: