Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Τέλος στην αποδυνάμωση του Αιματολογικού-Ασθενείς ευχαριστούν τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη

Τέλος στην αποδυνάμωση του Αιματολογικού-Ασθενείς ευχαριστούν τον Διοικητή της 6Ξ·Ο‚ ΥΠΕ, Γιάννη ΞšΞ±ΟΞ²Ξ­Ξ»Ξ·          Να μπει τέλος στην αποδυνάμωση του Αιματολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών με την ενίσχυσή του με ιατρικό προσωπικό, αναγνωρίζοντας την άμεση παρέμβαση της 6ης ΥΠΕ προς αυτήν την κατεύθυνση, ζητούν οι ασθενείς.
      Σε επιστολή τους προς τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, σαράντα περίπου ασθενείς που εξυπηρετούνται από το Αιματολογικό Τμήμα του «Αγ. Ανδρέα» καταγράφουν τα προβλήματα από τη λειτουργία του, που λειτουργεί μόνο με έναν γιατρό, τον διευθυντή του.
      Ωστόσο, αναγνωρίζουν την άμεση και καθοριστική παρέμβασή του Γ. Καρβέλη στην κατεύθυνση επίλυσης του προβλήματος τόσο της προσωρινής απουσίας του μοναδικού γιατρού του Τμήματος Π. Ζήκου όσο και σε μόνιμη βάση εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις ιατρικού προσωπικού.
      Παράλληλα, ζητούν να βελτιωθούν οι συνθήκες που θα γίνονται οι θεραπείες των αιματολογικών ασθενών, για τις οποίες άλλωστε είχε ιδίαν αντίληψη ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κατά την επίσκεψή του την περ. Δευτέρα, όπου συνομίλησε με τους ασθενείς και το προσωπικό.
      Οι ασθενείς ανέφεραν στον κ. Καρβέλη ότι στηρίζουν το έργο του μοναδικού γιατρού και διεθυντή του Τμήματος τον κ.Ζήκο, δηλώνοντας παράλληλα πως «θα συνεχίσουμε να τον στηρίζουμε επιθυμώντας τη συνέχιση της θεραπείας μας στο συγκεκριμένο τμήμα αντιστεκόμενοι σε κάθε προσπάθεια δημιουργίας προβλημάτων στη λειτουργία του, μεταφοράς ή κλεισιματος τμήματος» και τον ευχαριστούν για την ευαισθησία που επέδειξε απέναντί τους, μέσω της αμέριστης και άμεσης παρέμβασης του και την προσπάθειά του στην κατεύθυνση ενίσχυσης της αιματολογικής κλινικής σε ιατρικό προσωπικό.
      Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Καρβέλης έχει ήδη προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την άμεση πρόσληψη επικουρικού γιατρού αλλά και μόνιμου παθολόγου μέσω του Συμβουλίου Κρίσεων, ώστε να πάψει να είναι ένας γιατρός για όλο το Τμήμα.
     Η ευχαριστήρια επιστολή κοινοποιήθηκε από τους ασθενείς στον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, από τον οποίο ζητούν να μερινήσει για την ενίσχυση με προσωπικό και την βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας τους.
Αναδημοσίευση από Εφημερίδα ΓΝΩΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: