Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Εφυγε από την ζωή η διοικητική διευθύντρια του Νοσοκομείου μας Δέσποινα Τζίφα - Παππά

Πάτρα: Εφυγε από την ζωή η διοικητική διευθύντρια του «Αγ. Ανδρέα» Δέσποινα Τζίφα - Παππά        Εφυγε χθες από την ζωή, σε ηλικία 62 ετών, μετά από μάχη που έδινε την τελευταία διετία με τον καρκίνο, η διοικητική διευθύντρια του Νοσοκομείου "Αγιος Ανδρέας" της Πάτρας, Δέσποινα Τζίφα - Παππά.
       Η εκλιπούσα, ήταν ένα δυναμικό στέλεχος του δημόσιου τομέα υγειονομικής περίθαλψης της περιοχής και διακρίθηκε για την αφοσίωσή της και την προσφορά της, από θέσεις ευθύνης, τόσο στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών "Παναγία η Βοήθεια", όσο και στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας", όπου υπηρέτησε για χρόνια, ως επικεφαλής του τομέα διοίκησης.
Η Δέσποινα Τζίφα - Παππά, υπηρετούσε αρχικά ως υποδιευθύντρια Οικονομικού, στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών "Παναγία η Βοήθεια" και στη συνέχεια στη θέση, της διοικητικής διευθύντριας του νοσοκομείου ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, όπου ήταν και αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ του  Νοσοκομείου.
       Η κηδεία της Δέσποινας Τζίφα - Παππά, θα τελεστεί την Πέμπτη στις 2 μετά το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Συχαινών.
Αναδημοσίευση από pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: