Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Μετακομίζει στο Θώρακος η 6η ΥΠΕ;

          Tι θα γίνει με το κτίριο του Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος στην Πάτρα; Ο χώρος παραμένει έρημος και κλειστός από το 2017 όταν οι υπηρεσίες του νοσοκομείου μεταστεγάστηκαν στις νέες πτέρυγες του Αγίου Ανδρέα και από τότε μέχρι σήμερα, παρά τα όσα έχουν ακουστεί, δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα για την αξιοποίηση του.
       Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της 6ης ΥΠΕ επιμένει στο να μετακομίσει εκεί και να στεγάσει στον χώρο τις υπηρεσίες της, φεύγοντας από το κτίριο που νοικιάζει σήμερα και στο οποίο πληρώνει ενοίκιο.
       Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση της 6ης ΥΠΕ αυτή τη φορά δεν πρόκειται να μείνει στις σκέψεις και στα λόγια, αλλά ότι σύντομα θα κινήσει τις διαδικασίες εκείνες που απαιτούνται για να κάνει την αρχή στο όλο ζήτημα, έτσι ώστε τους επόμενους μήνες η μετακόμιση αυτή να μπει στην τελική ευθεία.
       Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τον χώρο αυτόν και την αξιοποίηση του υπήρξαν σκέψεις για την μετατροπή του σε μία μονάδα για τη φιλοξενία ασθενών τελικού σταδίου, κάτι που όμως και πάλι δεν φαίνεται να προχωρά. Όλα δείχνουν ότι το κτίριο του Νοσημάτων Θώρακος θα μετατραπεί στην νέα στέγη της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, φεύγοντας έτσι από την Πατρών - Αθηνών.Αναδημοσίευση από Dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: