Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Χωρίς τέλος οι ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ του ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ.

                                Μετά την διάλυση των υπηρεσιών του Νοσοκομείο
Την σκυτάλη φαίνεται να  παίρνει η Σχολή
Αλλά ευτυχώς δεν θα προλάβετε

           Αν και δεν αξίζει τον κόπο να κάνει κάποιος πλέον καμία μα καμία αναφορά για το πρόσωπο του απερχόμενου Διοικητή Σερεμέτη, του ευρισκόμενου επί της ουσίας πλέον εκτός Νοσοκομείου, όπως όλοι έχουμε καταλάβει εκτός φυσικά από τον ίδιο, αλλά η σημερινή του απρεπέστατη συμπεριφορά  δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους.
         Μιλάμε για την σημερινή απαράδεκτη και προκλητική στάση και συμπεριφορά του Κου Σερεμέτη, που αν και όπως προαναφέρουμε αποτελεί πλέον παρελθόν για τον χώρο μας, συνεχίζει δυστυχώς να προκαλεί, δείχνοντας έτσι το μένος και την εμπάθεια που έχει για τα  πρόσωπα  του Σωματείου μας και όχι μόνον.
      Αυτήν την φορά, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την απρεπέστατη συμπεριφορά του, απέναντι στην διδάσκουσα της Σχολής, την χυδαία επίθεσή του ενάντιά της όταν του εξέφρασε το δίκαιο αίτημά των μαθητών για τον άκρως αναγκαίο και απαραίτητο χώρο των αποδυτηρίων τους, που δεν έχει φροντίσει ως όφειλε η Διοίκηση του Ιδρύματος και προσωπικά ο ίδιος.
         ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ λοιπόν αυτήν την ΠΡΑΚΤΙΚΗ και ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, αυτήν του την αντιμετώπιση, που παρά τις σχετικές του ευθύνες, την συνέχισε και στους μαθητές, εμπαίζοντας τους, μαζί με την Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, που χρησιμοποιήθηκε             ακόμη μια φορά ως προμετωπίδα και σ΄ αυτήν την αναιδέστατη πράξη και ενέργεια του Διοικητή.
       ΖΗΤΑΜΕ ΑΜΕΣΑ την ΣΥΓΝΩΜΗ του και βεβαίως την διευθέτηση του προβλήματος, που θα έπρεπε ήδη να είχε επιλύσει προ πολλού και που ελπίζουμε αυτήν την φορά να λυθεί,  προτού χρειαστεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας την Πέμπτη, η χρήση των γραφείων της Διοίκησης, ακόμη και της Νοσηλευτικής που δεν είναι άμοιρη ευθυνών, ως αποδυτήρια.        
       ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ γι΄ αυτήν την ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ και αυτές τις ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ και το συνεχιζόμενο σχετικό ΜΠΟΥΛΙΝΚ, που θα πρέπει επιτέλους να πάρει τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: