Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

«Εσκασαν» τα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» Περίμεναν στα εξωτερικά ιατρεία από τις 11 το πρωί της παραμονής των θεοφανείων.


       Mία νεαρή ασθενής η οποία είναι και νοσηλεύτρια περίμενε στα εξωτερικά ιατρεία από τις 11 το πρωί της παραμονής των θεοφανείων. Η ώρα ήταν 8 και ακόμη περίμενε. Η αγανάκτηση των δεκάδων ασθενών που μετέβησαν στο εφημερεύων Νοσοκομείο της Πάτρασς ξεχείλιζε. Γιατροί και νοσηλευτές έκαναν ότι μπορούσαν, αλλά προφανώς ήσαν ελάχιστοι. Συνεχώς ερχόντουσαν και επείγοντα περιστατικά και η κατάσταση γινόταν ακόμη πιο δύσκολη. 
       Ο διάδρομος ήταν γεμάτος όπως επίσης και ο χώρος των Εξωτερικών Ιατρείων. Ούτε ράντζο δεν υπήρχε. Η αναμονή ξεπερνούσε σε αρκετές περιπτώσεις τις 8 ώρες και όλα αυτα… για μία εξέταση. Στην κυριολεξία υπήρχε κορεσμός στον χώρο. Γιατροί και εργαζόμενοι έχουν πολλές φορές επισημάνει το πρόβλημα με την έλλειψη προσωπικού. Αλλά δυστυχώς δεν εισακούονται!
Αναδημοσίευση από contraSEoloys
                                               …………………………………………………...
   Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στον σύνδεσμο που ακολουθεί:
https://patrastv.gr/69340/απιστευτο-πανω-απο-8-ωρεσ-αναμονη-στα-ε/?fbclid=IwAR13_C0hXV3YNPLNe2CpWjrP2hcb0vubiySc9bZrgy61yVmgl-3tMXmzGhM

Δεν υπάρχουν σχόλια: