Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Μιχ. Γιαννάκος: 90 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΝΟΣΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ. ΤΕΠ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΑΤΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΡΙΟΥ. ΜΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΝ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΞΕΤΑΣΤΗΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟΎ ΜΕ ΤΑ ΕΞΕΤΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ. ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΤΕΠ.

     Οι συνάδελφοι που νόσησαν τον Αύγουστο ανέβηκαν στους 90. Έχουμε μια καθαρίστρια στο Αγλαΐα Κυριακού που βρέθηκε 17/8 και μια ειδικευόμενη γιατρό στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας. Επισημαίνουμε ότι 62 Συνάδελφοι είναι ασυμπτωματικοί. Μάλιστα  σε κάποιους από τους ασυμπτωματικούς  το δεύτερο τεστ που έγινε μετά λίγες ημέρες βγήκε αρνητικό.
     Στο Αττικό Νοσοκομείο σε ημέρες εφημερείας εξετάζονται 700 με 1000 ασθενείς. Στα εξεταστήρια υπάρχουν πάρα πολλοί ασθενείς στην αναμονή στους διαδρόμους.
    Τα περιστατικά κορονοϊού, ύποπτα και  διεγνωσμένα, εξετάζονται δίπλα  στον ίδιο διάδρομο   σε εξεταστήρια  που χωρίζονται   με καρέκλες μεταλλικές από τα εξεταστήρια των γενικών περιστατικών..  Ο διάδρομος  είναι γεμάτος ασθενείς. Ακριβώς μπροστά από τις καρέκλες ειναι τα εξεταστήρια για καρδιολογικά, παθολογικά, πνευμονολογικά, χειρουργικά  περιστατικά.
     Στην είσοδο των τεπ χωρίζουν με νάιλον  το χώρο για  περιστατικά κορονοϊού και τα γενικά περιστατικά που  περιμένουν δεκάδες στην αναμονή.
     Επίσης έξω από τα τεπ περιμένουν πολλά περιστατικά   σε πολύ κοντινή απόσταση ύποπτα και γενικά.
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ.
     Το νοσοκομειο του ρίου είναι Νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό.
      Δεν επιτρέπεται τα εξεταστήρια περιστατικών κορονοϊού και τα εξεταστήρια για γενικά περιστατικά να είναι στον ίδιο διάδρομο και να τα χωρίζει ένα παραβάν εκλογικού κέντρου.
Δείτε παραπλεύρως τις σχετικές  φωτογραφίες.  
Δεν πληρούνται έτσι οι κανόνες ασφαλείας.
                                      Μιχ. Γιαννάκος Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: