Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Καταγγελία:Μετά την ατομική ευθύνη φτάσαμε και στην «Ευθύνη των Υγειονομικών»

livadia       ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!. Με υπεύθυνη Δήλωση για τις «Νόμιμες συναναστροφές!!!» θα χορηγούνται οι Άδειες στους Υγειονομικούς!!. ΕΛΕΟΣ!!!
      Μας το έλεγαν και δεν το πιστεύαμε. Μέχρι που ήρθε στα χέρια μας το σχετικό έγγραφο από το Γ.Ν Λειβαδιάς, ξέρουμε ότι το διακινούν(;) και άλλα Νοσοκομεία, το οποίο είναι ΜΝΗΜΕΙΟ Παραβίασης ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ!!
   Τι ζητάει το Νοσοκομείο; Με ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ του κάθε εργαζόμενου, θα δηλώνει ότι: « ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΩ-πέραν το συνήθων(;) – καθημερινές δραστηριότητες και δη συμμετοχή μου σε χώρους με έντονο συνωστισμό!!.
     Ως εκ τούτου δηλώνω ότι δεν θα εκτεθώ κατά το διάστημα αυτό σε αυξημένο κίνδυνο έναντι του ιού SARS-Cov-2.!!»
Η σχετική δήλωση είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ:
1.  Πολύ θα θέλαμε να καθορίσουν ΡΗΤΑ οι Διοικήσεις ποιες είναι «οι συνήθεις καθημερινές δραστηριότητες;» που μπορούν να κάνουν οι εργαζόμενοι. Και ιδιαίτερα οι ελεύθεροι συνάδελφοι….
2.     Ποιοι είναι οι χώροι με τον «έντονο συνωστισμό» που δεν θα μπορούν να πάνε;
3.    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ «ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΤΕΘΩ ΣΤΟΝ ΙΟ» και τι ευθύνες θα έχει για τον εργαζόμενο εάν προκύψει με Θετικό κρούσμα;
    Αλήθεια, τη λέει η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για τη Νομιμότητα αυτής της απαράδεκτης Δήλωσης;
     Οφείλουν ΧΘΕΣ, τα Σωματεία και η ΠΟΕΔΗΝ να ζητήσουν την ΑΠΟΣΥΡΣΗ της σχετικής Δήλωσης και να σταματήσουν οι Διοικήσεις και το Υπουργείο να μετακυλύουν τις ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ που έχουν για την ανεξέλεγκτη αύξηση των κρουσμάτων στους Υγειονομικούς.
Τέλος οφείλει το Υπουργείο, ΑΜΕΣΑ να αποσύρει τη σχετική δήλωση.
Πηγή : https://arki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: