Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Μιχ. Γιαννάκος: ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ με τα του Κορονοϊού.

  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ του ΠΟΔΑΡΙΟΥ για τις ΜΕΘ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ. ΧΘΕΣ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΗ ΜΕΘ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ
Χθες μετέφεραν τους 8 Ασθενείς που νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ του Θριασίου Νοσοκομείου γενικά περιστατικά., προκειμένου να τη μετατρέψουν σε ΜΕΘ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.
Σήμερα άλλαξε η απόφαση όπως ενημέρωσε η Διοίκηση και η ΜΕΘ θα συνεχίσει να είναι γενική ΜΕΘ. Δεν ξερουμε εαν ξαναμεταφερθούν πάλι οι ίδιοι ασθενείς ή άλλοι διασωληνωμένοι που περιμένουν σε λίστα αναμονής. Και είναι πάνω απο 10.
        Στην εφημερία της περασμένης Δευτέρας εισήχθη 82χρονη στη Δ' παθολογική κλινική.
      Έγινε τέστ κορονοϊού που ήταν αρνητικό. Η ίδια παρότι έβηχε,   δεν φορούσε μάσκα  όπως άλλοι ασθενείς. Νοσηλευόταν σε τετράκλινο θάλαμο. Έγινε δεύτερο τέστ και χθές τα μεσάνυκτα ειδοποιήθηκαν οι Εργαζόμενοι ότι είναι θετική στο κορονοϊό και μεταφέρθηκε στη κλινική κορονοϊού.     
      Μεγάλη ανησυχία  στο προσωπικό της κλινικής και  τους ασθενείς. 
ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΤΟ ΕΣΚΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ Νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ.
Προχθές βράδυ δύο αλλοδαποί θετικοί στο κορονοϊό το έσκασαν απο τη διαλογή στο Νοσοκομείο Σωτηρία.
Ένας άνδρας αλλοδαπός που ήρθε διαγνωσμένος απο ξενοδοχείο του Ψυρί. Ήρθε στη διαλογή για να εξετασθεί εδωσε τα στοιχεία του και εξαφανίστηκε. Ο δεύτερος άνδρας αλλοδαπός ήρθε με τα τρία παιδιά του στη διαλογή του νοσοκομείου είπε ότι είναι θετικός και πριν εξετασθούν το έσκασε για άλλο νοσοκομείο όπως είπε.
Φυσικά δεν πήγε σε άλλο Νοσοκομείο. Ειδοποιήθηκε ο ΕΟΔΥ και η αστυνομία. Στο Σωτηρία νοσηλεύονται 43 περιστατικά κορονοϊού αλλοδαποί στα 139 συνολικά και στον Ευαγγελισμό 31 αλλοδαποί στα 83 συνολικά περιστατικά

                                           Μιχ. Γιαννάκος Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: