Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Λοιπό Επικουρικό Προσωπικό: Παράταση για τις αιτήσεις

Παράταση δόθηκε για την πρoσληψη επικουρικού προσωπικού στα νοσοκομεία. Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοικτή για την υποβολή αιτήσεων μέχρι και την Κυριακή 5-03-23 και ώρα 23:00. Οι υποψήφιοι δύναται να υποβάλουν αιτήσεις με βάση το τελευταίο ψηφίο του Α.Φ.Μ. τους, τις κάτωθι και μόνο ώρες:

Πέμπτη 2/3/2023 – Από ΑΦΜ 0 εως ΑΦΜ 4
Παρασκευή 3/3/2023 – Από ΑΦΜ 0 εως ΑΦΜ 4

Σάββατο 4/3/2023 – Από ΑΦΜ 5 εως ΑΦΜ 9
Κυριακή 5/3/2023 – Από ΑΦΜ 5 εως ΑΦΜ 9»

Η πλατφόρμα ενημερώνει οτι λόγω του μεγάλου όγκου ερωτημάτων που υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην εφαρμογή του λοιπού επικουρικού προσωπικού, κατά την διαδικασία υποβολής αιτήσεων, σας ενημερώνουμε ότι δεν δύνανται να απαντηθούν στο σύνολο τους τα ερωτήματα, παρά μόνο εξετάζονται για θέματα δυσλειτουργίας της πλατφόρμας. Επισημαίνουμε την προσεκτική ανάγνωση της σχετικής ΚΥΑ, στην οποία προβλέπεται αναλυτικός οδηγός.

«Για τους υποψήφιους που είχαν υποβάλει και κατά το παρελθόν αίτηση συμμετοχής σε παλιότερες ενεργοποιήσεις της πλατφόρμας, παρακαλούνται για την προσεκτική ανάγνωση της κωδικοποιημένης ΚΥΑ και των οδηγιών. Παρακαλούνται να ελέγξουν τα αποθηκευμένα δικαιολογητικά τους ως προς την ισχύ τους. Όλες οι υπεύθυνες δηλώσεις πρέπει να υποβληθούν εκ νέου με καινούρια ημερομηνία.»

«Οι υποψήφιοι να ανατρέχουν στο αναρτημένο αρχείο excel «ΣΥΝΟΛΟ ΔΟΜΩΝ και ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ» προκειμένου να λάβουν γνώση των διαθέσιμων φορέων και ειδικοτήτων.»

«Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής στην παρούσα διαδικασία υποψήφιοι οι οποίοι έχουν αποποιηθεί πρόσληψη από 1-01-22 ή έχουν παραιτηθεί από 1-01-21.»

«H υπεύθυνη δήλωση iv) έχει αλλάξει οπότε θα πρέπει να λάβετε την νέα υπεύθυνη δήλωση απο την ιστοσελίδα παρακάτω (μενού “Οδηγίες Συμπλήρωσης αίτησης”).

Αναδημοσίευση από: e-dimosio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: