Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

ΠΑΤΡΑ: Ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας, ζητά 665.000 ευρώ από τον Διοικητή της 6 ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη. Ποιο το αίτημα του!

      Αγωγή 111 (!) σελίδων κατέθεσε ο πρώην νομικός σύμβουλος της 6ης ΥΠΕ Φώτης Λεπίδας κατά του διοικητή Γιάννη Καρβέλη και ζητά να του καταβληθεί το ποσό των 665.000 ευρώ αλλά και να απαγγελθεί, κατά του εναγομένου, προσωπική κράτηση διάρκειας 12 μηνών ως μέσον αναγκαστικής εκτελέσεως της εκδοθησομένης απόφασης.
      Ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας στις 111 σελίδες της αγωγής του, παρουσιάζει μια σειρά από έγγραφα, αποφάσεις και απαντήσεις, που εκτιμά ότι ουσιαστικά δείχνουν πως έκανε σωστά τη δουλειά του στην 6η ΥΠΕ. Λίγο πριν το διά ταύτα της ομολογουμένως τεράστιας αγωγής που κατέθεσε ο κ. Λεπίδας, αναφέρεται ότι ο κ. Καρβέλης τον έχει συκοφαντήσει δημόσια, οι πράξεις του είχαν δόλο και ψευδείς ισχυρισμούς, απαξιώνοντας την προσωπικότητά του και γι’ αυτό ζητά το συγκεκριμένο ποσό.
     Επιπλέον, όπως έκανε γνωστό ο κ. Λεπίδας σήμερα αναμένεται να επιδοθεί στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ εξώδικη δήλωση όπου τον προκαλεί να κάνει δημόσια δηλώσεις σχετικά με πράγματα που υποστηρίζει ο δικηγόρος πως «διαδίδει» ο κ. Καρβέλης.
    «Αν αποδειχθεί η δήθεν δική μου κερδοσκοπία εις βάρος της 6ης ΥΠΕ, των νοσοκομείων ευθύνης της και του ελληνικού Δημοσίου, από την δηθεν θέληση συγκεντρώσεως των υποθέσεων στα χέρια μου (μπερδεύει εμένα με την Ενιαία Νομική Υπηρεσία της 6ης ΥΠΕ ο καημένος) και αν αποδειχθεί πώς έλαβα έστω και ένα ευρώ πάνω και πέρα από τον μισθό μου, δέχομαι να δεσμευθεί υπέρ του ελληνικού Δημοσίου όλη η κινητή και ακίνητη περιουσία μου και να μου επιβληθεί η αυστηρότερη των ποινών. Αν αποδειχθούν όμως άμεσα οι απόπειρες εξαπάτησης των δικαστικών αρχών και των υπουργών με τα όσα κάνει ο κ. Καρβέλης να δηλώσει πως δέχεται τα ίδια για λογαριασμό του. Αρκετά με τα ρυπαρά των ρυπαρών» δήλωσε ο πρώην δικηγόρος της 6ης ΥΠΕ.
     Τέλος, όσον αφορά τη θέση του Γιάννη Καρβέλη παραμένει μέχρι στιγμής η ίδια. Επιλέγει να μην μιλάει για την υπόθεση όσο εκκρεμεί η εκδίκασή της από τη δικαιοσύνη.
Αναδημοσίευση από το https://www.skaipatras.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: