Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Πετρόπουλος για επίσκεψη Μητσοτάκη: Περιμέναμε την εξαγγελία νέου κτιρίου για τον «Αγ. Ανδρέα»

 Επιστολή – παρέμβαση του επικεφαλής της «Συνδικαλιστικής Αλλαγής» Νοκοσομείου Πατρών «Αγιος Ανδρέας», Κώστας Πετρόπουλος στον απόηχο της επίσκεψης Κυριάκου Μητσοτάκη.
    Οι εργαζόμενοι του Νοκοσομείου Πατρών «Αγιος Ανδρέας» και οι φορείς της περιοχής μας, μετά την πρόσφατη σχετική σύσκεψη του νομού μας, δικδικούν νέες κτιρακές υποδομές, αναφέρει σε επιστολή – παρέμβαση ο επικεφαλής της «Συνδικαλιστικής Αλλαγής» Νοκοσομείου Πατρών «Αγιος Ανδρέας», Κώστας Πετρόπουλος
    «Ενα νέο σύγχρονο και λειτουργικό κτίριο, για να στεγαστούν οι 180 και πλέον άκρως αναγκαίες και απαραίτητες άστεγες κλίνες και όχι μόνον.
     Για τον σκοπό αυτό, επιδιώχθηκε σχετική συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, όπου, σε ένα όντως καλό κλίμα συζήτησης, στην σχετική αυτή συνάντηση, αναπτύχθηκε όλη η επιχειρηματολογία μας, γι’ αυτή την αναγκαιότητα.
     Πέρα βέβαια απ΄αυτό, αφού επισημάναμε τους λόγους της επίσπευσης, άμεσης παρέμβασης και δρομολόγησης του άκρως έργου, ζητήσαμε την εξαγγελία του στην φημολογούμενη τότε κάθοδο του πρωθυπουργού.
      Περιμέναμε, με αγωνία, την ανακοίνωση του κτιρίου, με την τεράστια σημασία του για τον Δημόσιο Τομέα Υγείας και ιδιαιτέρως για τους πολίτες».
Αναδημοσίευση από pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: