Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ για την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ του Διοικητή της 6ης Υ.Πε.

    Πριν από λίγο καιρό ήλθε στην πόλη μας για να διοικήσει το σύστημα υγείας, ένας Άνθρωπος που έδειχνε συνεργάσιμος και συζητήσιμος, ο Κός Κατσίβελλας, ο άνθρωπος του Σαμαρά, όπως διατυμπάνιζαν πολλοί, γι΄ αυτό και οι φρούδες ελπίδες πολλών, για κάτι το καλύτερο στον χώρο της Υγείας στην περιοχή μας.
Δυστυχώς όμως, στην πορεία και μάλιστα πολύ γρήγορα, αυτός ο Άνθρωπος, αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων.
       Η ανεπάρκειά του, η αδυναμία του να λειτουργήσει το σύστημα και βεβαίως το τεράστιο λειτουργικό του έλλειμμα, είχαν ως αποτέλεσμα να μην αντιμετωπιστεί κανένα από τα προβλήματα των Εργαζόμενων, των Νοσοκομείων και γενικότερα του συστήματος Υγείας.
      Η αδιάφορη στάση που επέδειξε, είχε ως αποτέλεσμα πολλά απ' αυτά τα προβλήματα, όχι μόνον να μην αντιμετωπιστούν, αλλά να βαλτώνουν επικίνδυνα.
      Οι λαθεμένοι και επιπόλαιοι χειρισμοί του, δημιούργησαν τεράστια άλλα προβλήματα, τόσο στους Εργαζόμενους, όσο και στα Νοσοκομεία ευθύνης του.
      Ο απερχόμενος πλέον Διοικητής, ήταν ο μοναδικός Διοικητής που φέρθηκε με περίσσεια ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ απέναντι στο Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ. Μια εχθρότητα που είχε ως αποτέλεσμα, όχι μόνον την μη επίλυση των προβλημάτων μας και το βάλτωμά τους, αλλά την δυσλειτουργία του με τις διάφορες παρεμβάσεις του και όχι μόνον και το χειρότερο τον κίνδυνο να χαθεί η σημερινή υπόσταση του Νοσοκομείου, κάτι που αποφεύχθη από την δική μας πιεστική παρέμβαση προς τον Υπουργό, γιατί αυτός παρέμενε ¨ΑΒΟΥΛΟ ΩΝ¨ και βεβαίως του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας του Απόστολου Κατσιφάρα και της ΔΕΠΑΝΟΜ, του Διευθύνοντα Συμβούλου Γιάννη Φωτάκη.
      Βέβαια η αδιαφορία του και η αρνητική του στάση απέναντι στον ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ, δεν σταματάνε εδώ, συνεχίστηκαν και για το διώροφο, όπου έδειξε παντελή αδιαφορία, στην άρνησή του στις συναντήσεις που του ζητούσε η Διοίκηση και το Δ.Σ του Νοσοκομείου, όπου συμπεριφερόταν ως ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ο ΙΕ΄ και άλλα πολλά που θα αναλύσουμε σε ειδική σχετική ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.
       Αυτός λοιπόν ο απερχόμενος πλέον Διοικητής της 6ης Υ.Πε, είναι ο μόνος και ο πρώτος Διοικητής, που πέρασε από την 6η Υ.Πε, που έστησε και λειτούργησε την γνωστή σε όλους μας 4μελή ΠΑΡΑΔΙΟΙΚΗΣΗ, με τα γνωστά ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ και ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ εξαπτέρυγα, μια παραδιοίκηση που έγινε για να καλύψει τις αδυναμίες του και την ανεπάρκεια του και όχι μόνον, μια παραδιοίκηση που εξελίχθηκε ως ο βασικός καθοδηγητής του Κού Κατσίβελλα ιδιαιτέρως στις διωκτικές του θέσεις και αποφάσεις ενάντια στους Εργαζόμενους, τους Ιατρούς και βεβαίως τους Συνδικαλιστές που τους έβλεπαν ως εχθρούς, γι αυτό και η ιδιαίτερη και μάλιστα πρωτοφανής ΕΜΠΑΘΕΙΑ που επέδειξε απέναντί τους.
       Οι Εργαζόμενοι έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν γιατί επιτέλους φεύγει από κοντά μας ένας διώκτης των Εργαζόμενων, ένας εχθρός του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ , ένας κατώτερος των περιστάσεων Διοικητής, ένας άνθρωπος υπερόπτης, ένα άνθρωπος που έβλεπε παντού εχθρούς, ένας άνθρωπος που διακρίθηκε για τις ρουσφετολογικές του επιλογές και τις τακτοποιήσεις ημετέρων.
       Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί αυτή η αποχώρηση θα ανοίξει επιτέλους τον δρόμο για την διάλυση της κατευθυντήριας και επί παντός επιστητού υπάρχουσας και λειτουργούσας παραδιοίκησης στην 6η Υ.Πε, όπως προαναφέρουμε.
      Τ
ώρα ο καθένας μπορεί να μιλά να γελά, και να συνδικαλίζεται, δεν θα κινδυνεύει να τιμωρηθεί, ούτε από την Αλμπάνη ( η επόμενη που θα δει τον δρόμο της εξόδου), ούτε από τον Κατσίβελλα που ελπίζουμε να μην κάνει τα ίδια και στον Δήμο που πάει, αλλά ούτε από τους υπόλοιπους της παραδιοίκησης, τα ¨ορφανά¨ που μένουν πίσω, του γνωστού ξερόλα με τις λαθεμένες εμπαθείς κακές και εχθρικές για τους Εργαζόμενους παρεμβάσεις και εισηγήσεις, αλλά και της αλεπούς που για αλλά πληρώνεται και αλλού βρισκόταν κάθε μέρα.
     Όσο για μας τους Συνδικαλιστές και τους διωκόμενους, οι εξελίξεις, τα δημοσιεύματα, οι προκλητικές και ΨΕΥΔΕΙΣ αναφορές του στην χθεσινή Συνέντευξη Τύπου και όχι μόνον, που την παραχώρησε κάτω από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΉ ΚΑΛΥΨΗ (έτσι συμβαίνει με τέτοιους χαρακτήρες, φεύγουν κυνηγημένοι και κατατρεγμένοι), οι παρατυπίες, οι διώξεις, οι Συκοφαντίες, οι ψευδορκίες και άλλα πολλά, μας αφήνουν πολύ δουλειά.
       Αποχωρεί λοιπόν ο εκλεκτός του Σαμαρά, ο Διοικητής που θα έπρεπε να είχε υποβάλλει την παραίτησή του προ πολλού, ιδιαιτέρως λόγω της αδυναμίας του να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις που επικρατούν στον χώρο ευθύνης του, στις Νοσοκομειακές μονάδες της Πρέβεζας, του Μεσολογγίου, της Αρτας, της Αμαλιάδας, της Ανδρίτσαινας, της Καλαμάτας, της Κυπαρισσίας, των Καλαβρύτων κλπ άλλων, ο άνθρωπος που δυστυχώς. θα τον θυμόμαστε, αυτόν και τους ¨συνεργάτες του¨ ως την χειρότερη την πιο εμπαθή και πιο κακιά Διοίκηση που πέρασε μέχρι σήμερα από την 6η Υ.Πε.
       Κρίμα που άλλες Υποχρεώσεις μας χθες στην Αθήνα, δεν μας έδωσαν την δυνατότητα να τον αποχαιρετήσουμε με τον γνωστό δικό μας τρόπο.

1 σχόλιο:

ΦΩΤΗΣ ΛΕΠΙΔΑΣ είπε...

Ποιό Σωματείο; Ο επίμοχθος μεσάζων της ανυπαρξίας, γράφει με τον ίδιο τρόπο που ρέβεται.
Ο καιρός εγγύς. Θα κατανοήσει ότι κάποιοι άλλοι δεν "το παίζουν" αλλά ΕΙΝΑΙ !!!