Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Tην ώρα που ο Υπουργός διαβεβαίωνε οτι δεν θα γίνουν ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, η Υποδιοικήτρια της Υ.Πε απειλούσε τους Εργαζόμενους περί του Αντιθέτου.

         Διαβεβαίωση ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις τόσο σε δύο νοσοκομεία της Κρήτης όσο και σε αυτά της υπόλοιπης Ελλάδας, εάν δεν σταλούν οι κατάλογοι με την αξιολόγηση των υπαλλήλων, έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος, με δήλωσή του.
        Απατώντας σε δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία κ. Νίκος Χαριτάκης, διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Χανίων και του «Βενιζέλειου», έχει απειληθεί «με καρατόμηση» γιατί δεν απέστειλε τους αντίστοιχους καταλόγους, ο κ. Γρηγοράκος τόνισε ότι «Θέλω να διαβεβαιώσω τους εργαζόμενους τόσο στα δύο αυτά νοσοκομεία, όσο και σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία απόλυση, ούτε στα νοσοκομεία, ούτε στον χώρο της Υγείας, ούτε ευρύτερα, στον χώρο της Δημόσιας Διοίκησης. Το αίσθημα ανασφάλειας που έχει δημιουργηθεί στους δημοσίους υπαλλήλους οφείλουμε να το εξαλείψουμε».
        Επεσήμανε ακόμη ότι η κυβέρνηση θα προβεί στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις ώστε να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του Δημοσίου Τομέα και προσέθεσε ότι η αξιολόγηση αποτελεί μία διαδικασία απαραίτητη για τη βελτίωση της λειτουργίας του. «Τα δικαιώματα των εργαζομένων προστατεύονται από το Σύνταγμα και η κυβέρνηση τα σέβεται και τα προασπίζεται», υπογράμμισε ο κ. Γρηγοράκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: