Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Παραδέχτηκε ο Κατσίβελλας τημ απόσπαση οδηγού Ασθενοφόρου για τις ανάγκες του στην Υ.Πε την περίοδο που εμείς δεν είχαμε Οδηγούς ουτε για τους Νεκρούς.

        Το παραδέχθηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Κατσίβελας πως απέσπασε οδηγό ασθενοφόρου από την Κλειτορία για να τον μετατρέψει… σε προσωπικό του οδηγό, όπως ο «Κόσμος» αποκάλυψε την περασμένη Παρασκευή. Μόνο που μιλώντας στον Max Fm το είπε «πιο κομψά»: Ότι ο οδηγός θα εξυπηρετεί γενικότερες ανάγκες της υπηρεσίας, όπως αποστολή εγγράφων κλπ κλπ σε όλη την περιοχή κάλυψης της Περιφέρειας, Ήπειρο και Πελοπόννησο. «εγώ οδηγώ μόνος μου» είπε ο κ. Κατσίβελας!
Απομένει να το δούμε και στην πράξη αυτό (το αν θα συνεχίσει να οδηγεί μόνος του). Ωστόσο το ζήτημα παραμένει: Είναι δυνατόν να μετακινηθεί οδηγός ασθενοφόρου από μία τόσο ευαίσθητη περιοχή για να καλυφθούν οι υπηρεσιακές –έστω- ανάγκες της 6ης ΥΠΕ; Και για ποιον λόγο δεν μετακινήθηκε οδηγός από άλλη υπηρεσία; Για ποιον λόγο «προτιμήθηκε» η Κλειτορία;
«Εχω 4 οδηγούς στην Κλειτορία» είπε ο κ. Κατσίβελας. «Ενας είναι ο οδηγός της Κλειτορίας και μάλιστα σε όλη την περιοχή των Καλαβρύτων οι βάρδιες μπορούν να καλύψουν μόνο ένα 10ωρο» ανταπάντησε ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Γρηγόρης Μπαράκος. «Πιάσε το αυγό και κούρεφτο» λέμε εμείς!
Αναδημοσίευση  από Dete.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: