Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Ανακοίνωση-Καταγγελία για την Στάση της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ της 6ης Υ.Πε απέναντι στους εκεί Εργαζόμενους.

       Στη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των Εργαζόμενων της 6ης Υ.Πε παραβρέθηκαν σήμερα ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ της ΑΔΕΔΥ Κώστας Πετρόπουλος και ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ της ΠΟΕΔΗΝ Σωτήρης Καρβέλης, προκειμένου να ενημερώσουν τους εκεί Συναδέλφους – Εργαζόμενους για τις εξελίξεις γύρω από τις Αξιολογήσεις και να ενημερωθούν ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ για τις σχετικές δικές τους ενέργειες, αλλά και τα προβλήματα των εκεί Συναδέλφων Εργαζόμενων.
          Σ΄ αυτήν την ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ διαπιστώσαμε ένα υψηλό αίσθημα ευθύνης των εκεί Εργαζόμενων, οι οποίοι  ανταποκρινόμενοι στις κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕΔΗΝ, σχεδόν στο σύνολό τους, όλοι εκτός από έναν, παρέδωσαν τα ΦΥΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ στο Σωματείο τους.
         Αυτή η ΟΜΟΦΩΝΗ ΣΤΑΣΗ των εκεί ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, απ΄ ότι φάνηκε  δεν άρεσε σε μέλος της Διοίκησης της  6ης Υ.Πε, το οποίο προχώρησε σε ΑΥΤΑΡΧΙΚΕΣ και ΑΛΑΖΟΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, όπως μας καταγγέλθηκε στην προαναφερόμενη Γενική Συνέλευση.
    Γ΄ αυτές τις ΑΥΤΑΡΧΙΚΕΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ συμπεριφορές, που τις καταγγέλλουμε και τις καταδικάζουμε, θα υπάρξει ΑΜΕΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ  από το Συνδικαλιστικό Κίνημα.
     Από τους προαναφερόμενους ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: