Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Εφερε Αποτελέσματα ο ξεσηκωμός του Μεσολογγίου.

        Την προσεχή Πέμπτη θα επισκεφθεί το νοσοκομείο Μεσολογγίου ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος θα προβεί στην ανακοίνωση των ονομάτων των γιατρών πουθα προσληφθούν στο νοσηλευτικλο ίδρυμα.
       Πρόκειται για 6 γιατρούς, 2 επικουρικοί και θα γίνουν και δυο αποσπάσεις καρδιολόγων απο Ήπειρο και Αχαία με σκοπό να λυθεί το πρόβλημα σε όλο τον νομό με την λειτουργία των κλινικών.
Σε ανακοίνωση του, το σωματείο των εργαζομένων του νοσοκομείου, αναφέρει:
       "Οι συνεχείς αγώνες των εργαζομένων του νοσοκομείου Μεσολογγίου με την ταυτόχρονη πίεση που άσκησαν όλοι οι φορείς της πόλης και η συνδρομή με τις κινήσεις του νέου Δήμαρχου Μεσολογγίου κ.Καραπάνου είχαν σαν αποτέλεσμα χθές το πρωί να γίνει σύσκεψη στο γραφείο του κ. Γρηγοράκου με σκοπό την άμεση λύση του προβλήματος με την λειτουργία του νοσοκομείου Μεσολογγίου
      Σήμερα το πρωί κάλεσαν τον δήμαρχο Μεσολογγίου κ.Καραπάνο στο γραφείο του κ.Γρηγοράκου και του ανακοινώθηκε η ευχάριστη εξέλιξη στην θέμα της πρόσληψης των γιατρών και οτι με την επίσκεψη του ο κ.Γρηγοράκος την Πέμπτη θα πει και τα ονόματα των γιατρών που έρχονται στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.Αυτήν την ώρα ο Δήμαρχος Μεσολογγίου βρίσκεται στο γραφείο του Υπουργού Υγείας κ.Βορίδη.
        Ευχάριστη εξέλιξη λοιπόν μιας και η πολιτική ηγεσία κατάλαβε έστω και αργά οτι είναι αναγκαία η λειτουργία του νοσοκομείου Μεσολογγίου μιας και εξυπηρετεί πάρα πολύ κόσμο .Εδώ και χρόνια το προσωπικό του νοσοκομείου παλεύει με νύχια και με δόντια να λειτουργεί σωστά και μια υποβάθμιση του δεν θα βοηθούσε σε τίποτα .
         Την Πέμπτη λοιπόν ευχόμαστε ο κ. Γρηγοράκος να μην μας διαψεύσει και να ανακοινώσει το ονόματα των γιατρών μιας και η ατάκα απο εκπρόσωπο των εργαζομένων οτι πανηγυρίζουμε οταν βάζουμε γκόλ και οχι στις φάσεις είναι εκατό τις εκατό σωστή.
     Επίσης σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με πρωτοβουλία της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας με τον πρόεδρος της κ.Σύρρο συναντήθηκαν στο γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου κ.Κυριακόπουλου ο κ.Βλάχος,ο Δήμαρχος Αγρινίου κ.Παπαναστασίου οι δημοτικοί σύμβουλοι Μεσολογγίου κ.Αντύπας και κ.Σκαρμούτσος,ο δήμαρχος κ.Καραπάνος έλειπε στο γραφείο του Υπουργού Υγείας κ.Βορίδη απο τον ιατρικό σύλλογο ο κ.Γιάννης Κοντός και συζήτησαν τα προβλήματα λειτουργίας των νοσοκομείων του νομού.Μετά απο μία ώρα αφού συζήτησαν κάλεσαν στην σύσκεψη και τον πρόεδρο των εργαζομένων κ.Τουμαρά ο οποίος με στοιχεία τους έδειξε την δυσλειτουργία του νοσοκομείου λόγω ελλείψεων προσωπικού είτε σε νοσηλευτικό είτε σε ιατρικό τομέα."

Δεν υπάρχουν σχόλια: