Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Παρέμβαση του Σωματείου μας για τις μετακινήσεις και την επικρατούσα κατάσταση στη Διοικητική Υπηρεσία.

ΠΡΟΣ: Διοίκηση Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ.                   Αριθμ. Πρωτ:...........381.
                                                                           Πάτρα……….....29.6.15.                      
        Oι μεγάλες ελλείψεις Προσωπικού και η ελλιπέστατη έως ανύπαρκτη  οργάνωση, είναι οι κύριες αιτίες που καθιστούν τις Διοικητικές μας υπηρεσίες ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ και ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ, σε πάρα πολλούς τομείς.                                                                        
        Απέναντι  σ΄ αυτήν κατάσταση,  που τον τελευταίο καιρό έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις, η Διοικητική Διεύθυνση του Νοσοκομείου και κατ΄ επέκταση και ιδιαιτέρως η Διοίκησή του, αντί να καθίσουν και να οργανώσουν σωστά αυτές τις υπηρεσίες, όπως ζητούσαμε επίμονα και πιεστικά  εδώ και πάρα πολύ καιρό
                                      Δυστυχώς βλέπουμε
Εσωτερικές μετακινήσεις, τμηματικές και μάλιστα χωρίς σχέδιο, μετακινήσεις που μας βρίσκουν ΡΙΖΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ και οι οποίες δυστυχώς θα διατηρήσουν αυτήν την χαώδη κατάσταση,  θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερη δυσλειτουργία και τελικά θα αποβούν ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ.  
         Επειδή αυτή η δυσλειτουργία συνεχίζεται, ενισχύεται και απ΄ ότι φαίνεται θα ενταθεί ακόμη πιο πολύ:
ü Τόσο από τις συνεχιζόμενες Συνταξιοδοτήσεις, που παίρνουν εκρηκτικές διαστάσεις, για το σύνολο των υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας και ιδιαιτέρως για τις Διοικητικές που έχουν φθάσει να λειτουργούν με το μισό των δυνάμεων που είχε.
ü Όσο και από τις συνεχιζόμενες  μετακινήσεις προς την 6η Υ.Πε, μετακινήσεις που μας αποδυναμώνουν περαιτέρω.
ü Αλλά και από την αδυναμία ή αν το θέλετε την συνεχιζόμενη αδιαφορία για τον αναγκαίο  σχεδιασμό και την απαραίτητη οργάνωση που απουσιάζουν, την καλύτερη διαχείριση του Προσωπικού που δυστυχώς έχει αφεθεί στην τύχη του.
                                    ΚΑΛΟΥΜΕ την ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Να σταματήσει ΑΜΕΣΑ αυτές τις προαναφερόμενες  μετακινήσεις και με αίσθημα ευθύνης, αφού ζητήσει την ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ όλων των μετακινημένων, να καθίσει μαζί με την Διοικητική Διεύθυνση, που την βλέπουμε ασυντόνιστη και εκ του μακρόθεν παρατηρητή, να οργανώσουν καλύτερα αυτές τις υπηρεσίες, έτσι ώστε με διάλογο και σχεδιασμό αυτές να γίνουν αποτελεσματικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: