Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Ακόμη μια ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για τις συνεχιζόμενες μετακινήσεις.

ΠΡΟΣ: -  Διοίκηση 6ης Υ.Πε.                                                                  Αριθμ. Πρωτ:...........370.         
             -  Διοίκηση Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ.                                                         Πάτρα……….....15.6.15.
 KOIN: -   ΠΟΕΔΗΝ.
               -  Μ.Μ.Ε.
    Λίγες ημέρες μετά την προκλητικότατη Μετακίνηση της άκρως απαραίτητης Νοσηλεύτριας του Νοσοκομείου μας προς τις Διοικητικές Υπηρεσίες της 6ης Υ.Πε, μια μετακίνηση που δημιούργησε τεράστιες τριβές και προβλήματα και παρά την σχετική διαμαρτυρία μας
                                      Η Διοίκηση της 6ης Υ.Πε
Αντί να προβληματιστεί, να συνετιστεί και να είναι πιο συγκρατημένη σε τέτοιες επιλογές, που λόγω των μεγάλων ελλείψεων δεν είναι εφικτές και όπως λέγαμε δημιουργούν τεράστια προβλήματα, γκρίνιες και  αντιδράσεις
                                            Σήμερα προχώρησε
Σε μία ακόμη ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ από το Νοσοκομείο μας και μάλιστα από νευραλγικό τμήμα, προς την 6η Υ.Πε
                            Μια μετακίνηση που προκλητικότατα έρχεται
ü Λίγες ημέρες μετά το σχετικό S.O.S, που εκπέμψαμε στον Υπουργό, όλοι μαζί οι φορείς, συμπεριλαμβανομένου και της 6ης Υ.Πε.
ü Λίγες ώρες μετά την σχετική επιστολή μας, όπου ζητούσαμε ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ γι΄ αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις.
      ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ  λοιπόν, ακόμη μια φορά, την Διοίκηση της 6ης Υ.Πε, γι΄ αυτές τις προαναφερόμενες και δυστυχώς συνεχιζόμενες πρακτικές και επιλογές της.
      Στις καταστάσεις που βιώνουμε , είναι φύσει αδύνατον σε εμάς να αποδεχθούμε και αυτήν την μετακίνηση, που είναι συνέχεια των προηγούμενων μετακινήσεων, μετακινήσεις που μας αποδυναμώνουν περαιτέρω, καθιστώντας επικίνδυνη πλέον την οριακή λειτουργία μας.
                                              Γι΄ αυτό το λόγο
-   ΖΗΤΑΜΕ από την Διοίκηση του Νοσοκομείου, στην οποία θα κάνουμε ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στην αυριανή της συνεδρίαση, να μην εκδώσει την σχετική και απαραίτητη ΗΜΕΡΗΣΙΑ της προαναφερόμενης μετακίνησης,
-   ΚΑΛΟΥΜΕ την Διοίκηση της 6ης Υ.Πε, να σταματήσει αυτές τις προκλητικότατες μετακινήσεις, οι οποίες θα απασχολήσουν ΕΝΤΟΝΑ την Τετάρτη την ΓΕΝΙΚΗ μας ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, με σκοπό και στόχο την δρομολόγηση σχετικών κινητοποιήσεων.
             ΚΑΛΟΥΜΕ επίσης την Διοίκηση της 6ης Υ.Πε
όχι μόνον να επαναφέρει όλες αυτές τις μετακινήσεις πίσω στο Νοσοκομείο, όπου τις έχουμε μεγάλη ανάγκη, αλλά και να διαθέσει στα Νοσοκομεία της περιοχής μας και στα Κέντρα Υγείας όλο εκείνο το Νοσηλευτικό Προσωπικό, που έχει και απασχολεί στις Διοικητικές Υπηρεσίες της 6ης Υ.Πε.
        Προτεραιότητα έχουν οι ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ των Νοσοκομείων και των Κ.Υ 
                         και όχι οι ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ της 6ης Υ.Πε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: