Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Δυτική Αχαϊα: Αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας ζητά ο Δήμαρχος.

Δυτική Αχαϊα: Αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας ζητά ο δήμαρχος  Συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας        Η αναβάθμιση της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας της  Κάτω Αχαΐας και η  βελτίωση της ποιότητας των πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες τόσο του Δήμου όσο και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αχαΐας συζητήθηκαν κατά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη  28 Μαΐου 2015 στο Υπουργείο Υγείας, μετά από σχετική πρωτοβουλία του Σωματείου Εργαζόμενων του Νοσοκομείου ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ.
      Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Νικολάου στην υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας, στα χρονίζοντα προβλήματα, την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί σχετικά με την υποχρηματοδότηση η οποία έχει οδηγήσει το Κ.Υ. στα όρια κατάρρευσής του,  τις σοβαρές αδυναμίες στην λειτουργία του καθώς και στην ανάγκη άμεσης στελέχωσης με το προβλεπόμενο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και τον απαραίτητο και εκσυγχρονισμένο ιατρικό εξοπλισμό.
        Από την πλευρά του ο Υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής άκουσε με κατανόηση  τα αιτήματα του Δημάρχου και δεσμεύτηκε να εξετάσει τα ζητήματα που αφορούν το Κέντρο Υγείας της  Κάτω Αχαΐας.
Αναδημοσίευση από το The Best.

Δεν υπάρχουν σχόλια: