Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Απόφαση Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕΔΗΝ στις 29/09/2015.

         Επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις της ΠΟΕΔΗΝ για το αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών. Τα κόμματα του Μνημονιακού τόξου σημείωσαν απίστευτα ποσοστά, αναντίστοιχα με την κατάσταση που βιώνει σήμερα η ελληνική κοινωνία, εξαιτίας των ασκούμενων πολιτικών της τελευταίας πενταετίας.
        Η νέα αναλώσιμη κυβέρνηση που σχηματίστηκε θα εφαρμόσει απαρέγκλιτα τα Δεξιά και Αριστερά Μνημόνια, με αριστερή φρασεολογία, μεταφέροντας μία εικονική πραγματικότητα, προκειμένου να εκτονώνει τη λαϊκή αγανάκτηση, προς όφελος των επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών ομίλων, τα συμφέροντα των οποίων εξυπηρετούν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
       Σύμφωνα με τα στοιχεία του Γ.Λ.Κ. στα Νοσοκομεία τους οκτώ πρώτους μήνες του έτους, εκταμιεύτηκε το 31,2% της προβλεπόμενης κρατικής χρηματοδότησης. Από το 1 δις 350 εκατ. ευρώ που προβλέπει ο Προϋπολογισμός του έτους 2015 εκταμιεύτηκαν 400 εκατ. ευρώ. Το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι εκταμιεύτηκε 1 δις ευρώ και άλλα 700 εκατ. ευρώ για την κάλυψη ληξιπρόθεσμων οφειλών.
 .................................................................................................................................................................
.............Διαβάστε ολόκληρη την ΑΠΟΦΑΣΗ της Εκτελεστικής Επιτροπής, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί:  http://www.poedhn.gr/apofaseis/item/download/1472_46ea33756b64fcdc3ce5d67f6d00624a

Δεν υπάρχουν σχόλια: