Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Το Σωματείο μας για τα ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ στα ΤΕΠ.

         Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι των προηγούμενων  καταγγελιών μας, της κραυγής αγωνίας των Συναδέλφων μας που είναι ανάστατοι από τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν ανυπεράσπιστοι, αλλά και των προτάσεών μας για την αντιμετώπιση αυτών των επιθέσεων που δεχόμαστε στα ΤΕΠ και χθες ένα νέο και μάλιστα σοβαρό κρούσμα, από αυτά τα γνωστά  των αναταραχών και των επιθέσεων, σημειώθηκε στα ΤΕΠ του  Νοσοκομείου μας.
         Μιλάμε για τα σοβαρά επεισόδια, που αυτή τη φορά  και συγκεκριμένα την Τρίτη 20/10/15, σημειώθηκαν μέσα στο Νοσοκομείο  από ρομά που  εισέβαλαν στο Νοσοκομείο απειλώντας με κατσαβίδι Εργαζόμενους και δημιουργώντας σε μέρα εφημερίας μεγάλη ταραχή και αναστάτωση.
        Για να αντιμετωπιστεί αυτή η επικίνδυνη κατάσταση, αξίζει να επισημάνουμε ότι χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας, η οποία μετά και την ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ της μοναδικής Θυρωρού που υπήρχε, ευτυχώς ήταν ΑΚΑΡΙΑΙΑ.
      Δυστυχώς ακόμη μια φορά,  αν και ημέρα εφημερίας, το  ζήτημα της ασφάλειας που επαναλαμβάνουμε πολλάκις έχουμε καταγγείλει,  δεν είχε καμία  διαφορά και βελτίωση. Το Νοσοκομείο ήταν χωρίς Ασφάλεια και οι Συνάδελφοι Εργαζόμενοι και πάλι μόνοι και ανυπεράσπιστοι.
       Απέναντι σ’ αυτήν την κατάσταση, σ΄ αυτήν την αδιαφορία, δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τον μονόδρομο των κινητοποιήσεων, που ήδη εξετάζουμε, όπως το κλείσιμο της εφημερίας πιθανά την επόμενη Τρίτη και όχι μόνον.
       Το μεροκάματο του τρόμου  δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο, γι΄ αυτό ακόμη μια φορά προειδοποιούμε τους αρμοδίους ζητώντας τους  επιτέλους να παρέμβουν και να δώσουν τέλος στην ανυπεράσπιστη εργασία μας, στα επικίνδυνα μεροκάματα του άγχους και του τρόμου. 
                                                      ......................................................
     Διαβάστε να σχετικά δημοσιεύματα κάνοντας κλικ στους παρακάτω σχετικούς Συνδέσμους:

Δεν υπάρχουν σχόλια: