Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Mε την Διοίκηση της 6ης Υ.Πε ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΑΥΡΙΟ το Δ.Σ του Σωματείου μας

         Mε την Διοίκηση της 6ης Υ.Πε συναντάται την Πέμπτη 8/10/15 και ώρα 09:00 πμ, το Δ.Σ του Σωματείου μας.
         Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν σ΄ αυτήν την συνάντηση, που γίνεται μετά από σχετικό αίτημα και πρωτοβουλία του Σωματείου μας, έχουν να κάνουν με:
-Τις ελλειμματικές  πιστώσεις για τις Αργίες και τα Νυκτερινά μας και βεβαίως την συνεχιζόμενη περικοπή και καθυστέρηση στην ΚΑΤΑΒΟΛΗ αυτών των Αργιών-Νυκτερινών του 2015.
-Την αναγκαιότητα της ΑΜΕΣΗΣ ενίσχυσης μας με προσωπικό, που σ΄ αυτή την φάση  μπορεί και πρέπει να γίνει, τόσο μέσω της επιστροφής  όλου εκείνου του μετακινημένου Προσωπικού μας και ιδιαιτέρως του Νοσηλευτικού που είναι στην 6η Υ.Πε και όχι μόνον, όσο και με την επικείμενη προκήρυξη όπου ελπίζουμε, εάν και εφ΄ όσον αυτή προχωρήσει, με αφορμή και την επαναλειτουργία του 7ορόφου, σε γενναία κατανομή.
-Την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, όπου συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις επιπλέον αυξημένες υπηρεσίες, που μας ανατέθηκαν παρά την θέλησή μας, χωρίς να έχουμε στη δύναμή μας εκείνες τις συμφωνημένες ενισχύσεις.
-Τον Οργανισμό του Νοσοκομείου και ιδιαιτέρως την λειτουργία και την προοπτική του ΝΕΟΓΝΙΚΟΥ μας τμήματος  και την λειτουργική διασύνδεση, την σχέση μας και την συνεργασία μας με το διασυνδεόμενο Ν.Ν Θώρακος.
-Το ΚΤΙΡΙΑΚΟ και ιδιαιτέρως την χρηματοδότηση του Νοσοκομείου για την μεταστέγασή του στο 7όροφο κτίριο.  
-Το εφημεριακό καθεστώς των Νοσοκομείων της Πάτρας.
-Την εκκρεμότητα σχετικά με τους επίορκους.
-Η μη λειτουργία και πάλι του Δ.Σ του Νοσοκομείου.
- και φυσικά, με αφορμή και τα πρόσφατα γεγονότα, τα ζητήματα της φύλαξης και της Ασφάλειας του Νοσοκομείου και των Συναδέλφων Εργαζόμενων σ΄ αυτό.
-Και βεβαίως τις συνεχιζόμενες παρεμβάσεις του Νομικού Συμβούλου της 6ης Υ.Πε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: