Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ξέφραγο αμπέλι το Nοσοκομείο-Oποιος θέλει μπαίνει και λογαριασμό δεν δίνει.

       Σε συνέχεια των καταγγελιών που έχουμε κάνει, τόσο για τις επιθέσεις που δέχονται αρκετά συχνά οι απροστάτευτοι Συνάδελφοί μας στα ΤΕΠ και όχι μόνον, όσο και για τις εκάστοτε και πάμπολες και μάλιστα προκλητικές κλεψιές, σήμερα σας αποκαλύπτουμε ακόμη μια  υπόθεση που φανερώνει την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο, που δυστυχώς λόγω της Κυβερνητικής Πολιτικής, της  Υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης, είναι  "ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ".
           Σήμερα λοιπόν σας αποκαλύπτουμε μια άλλη πτυχή, την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί  με τους ναρκομανείς, που δυστυχώς παίρνουν την δόση τους σε χώρους του Νοσοκομείου, όπως δείχνουν και οι φωτο που σας αναρτούμε παραπλεύρως.
           Στην πρώτη φωτο και συγκεκριμένα στη γωνία, βλέπετε τα σχετικά σύνεργα, σύριγγα-λεμόνι κλπ, ενώ στη δεύτερη ο χώρος κάτω από τις σχάρες είναι γεμάτος από τέτοια σχετικά σύνεργα και αυτοί οι χώροι  δυστυχώς δεν είναι οι μόνοι.
                                .................................................
         Επ΄ ευκαιρία στη συνέχεια, διαβάστε τα διάφορα δημοσιεύματα, τα σχετικά με την χθεσινή  επίθεση στα ΤΕΠ του Νοσοκομείο, κάνοντας κλικ στους Συνδέσμους που ακολουθούν:
1. http://dete.gr/?p=79731
2. http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/356886
3. http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=108673
4.  http://patratora.gr/archives/135083
5. http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=108716
6. https://www.youtube.com/watch?v=NZR_6U2EwFc
7.  http://www.achaianews.gr/index.php/news/culture-2/11479-πάτρα-νέο-επεισόδιο-στο-νοσοκομείο-του-αγίου-ανδρέα


Δεν υπάρχουν σχόλια: