Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Aνακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ: Η ανατροπή έρχεται με αφύπνιση και αγώνα

           Επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις της ΠΟΕΔΗΝ για το αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών.
     Τα κόμματα του Μνημονιακού τόξου σημείωσαν απίστευτα ποσοστά, αναντίστοιχα με την κατάσταση που βιώνει σήμερα η ελληνική κοινωνία, εξαιτίας των ασκούμενων πολιτικών της τελευταίας πενταετίας.
       Η νέα αναλώσιμη κυβέρνηση που σχηματίστηκε θα εφαρμόσει απαρέγκλιτα τα Δεξιά και Αριστερά Μνημόνια, με αριστερή φρασεολογία, μεταφέροντας μία εικονική πραγματικότητα, προκειμένου να εκτονώνει τη λαϊκή αγανάκτηση, προς όφελος των επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών ομίλων, τα συμφέροντα των οποίων εξυπηρετούν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
     Σύμφωνα με τα στοιχεία του Γ.Λ.Κ. στα Νοσοκομεία τους οκτώ πρώτους μήνες του έτους, εκταμιεύτηκε το 31,2% της προβλεπόμενης κρατικής χρηματοδότησης. Από το 1 δις 350 εκατ. ευρώ που προβλέπει ο Προϋπολογισμός του έτους 2015 εκταμιεύτηκαν 400 εκατ. ευρώ. Το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι εκταμιεύτηκε 1 δις ευρώ και άλλα 700 εκατ. ευρώ για την κάλυψη ληξιπρόθεσμων οφειλών.
.................................................................................................................................................................
.......Διαβάστε ολόκληρη την σχετική ανακοίνωση, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί:
 http://www.poedhn.gr/downloads/federation-announcements/item/download/1479_4bdf292e9fe0eecb2298a20a4a2657c8

Δεν υπάρχουν σχόλια: