Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Με "μπλακ-αουτ" απειλούνται τα Νοσοκομεία - Ξεκινούν σχετικές Κινητοποιήσεις - Τα αποτελέσματα της ΚΟΙΝΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ-ΣΥΣΚΕΨΗΣ της Παρασκευής.



 Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20/11/15 η ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ-ΣΥΣΚΕΨΗ των Εκπροσώπων των Σωματείων των Νοσοκομείων της Πάτρας, της ΕΙΝΑ και του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ.
         Μια Σύσκεψη που σκοπό και στόχο είχε τον ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ των ΔΡΑΣΕΩΝ και ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ που θα γίνουν τις δύο επόμενες εβδομάδες, στον χώρο της Υγείας, όπως είναι:
ü Η ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ της ΠΕΜΠΤΗΣ 26/11/15, με Συγκεντρώσεις – Παραστάσεις διαμαρτυρίας στους χώρους των Νοσοκομείων.
ü Η ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 27/11/15, με Συγκέντρωση και Παράσταση όλων μας στην 6η Υ.Πε, όπου θα διαμαρτυρηθούμε για την κατάσταση στο χώρο των Νοσοκομείων και  των Κέντρων Υγείας που έχουν φθάσει ένα βήμα πριν το BLACK AOYT, καθώς επίσης και για το εφημεριακό καθεστώς και την χαώδη κατάσταση που επικρατεί στους χώρους μας.
ü Η Συμμετοχή μας, τόσο στην 24ωρη ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, όσο και στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της ΠΟΕΔΗΝ στις 12 το μεσημέρι έξω από το Υπουργείο Υγείας την ΤΕΤΑΡΤΗ 2/12/15, ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ:
Ø ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
Ø ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ 
Ø ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
Ø ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΑ ΒΑΕ
Ø ΔΩΡΕΑΝ – ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ – ΠΡΟΝΟΙΑ
Ø ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ
Ø ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 3
Ø ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ.
       Για όλα αυτά, που δεν είναι και τα μόνα, οι συμμετέχοντες, πέρα από την δέσμευση για εξέταση της δυνατότητας διοργάνωσης ΑΜΕΣΑ σχετικού   ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ στον Νομό μας μαζί με τους φορείς της πόλης, τους οποίους σημειωτέον καλούμε να συμμετάσχουν και στις προαναφερόμενες δράσεις μας,  αποφάσισαν  την ΤΡΙΤΗ 24/11/15,  να παραχωρήσουν σχετική ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.
                                        ..........................................................
       Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του ΑchaiaNews.gr, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://achaianews.gr/index.php/videos/flash-news/13888-με-μπλακ-αουτ-απειλούνται-τα-νοσοκομεία-δείτε-το-ρεπορτάζ-του-αchaianews-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: