Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

H AΔΕΔΥ για την ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ και το ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ του ΣΥΡΙΖΑ.

          Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζόμενους του Δημοσίου να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στη Γενική Απεργία και τα συλλαλητήρια της 12ης Νοέμβρη 2015. Η Γενική Απεργία έχει ήδη πάρει διαστάσεις παλλαϊκής κινητοποίησης με τη συμμετοχή και των εργαζομένων του Ιδιωτικού Τομέα, των επαγγελματιών, εμπόρων και βιοτεχνών, των επιστημόνων, των αγροτών και των κτηνοτρόφων της χώρας μας.
         Το μήνυμα της κινητοποίησης θα είναι ισχυρό προς κάθε κατεύθυνση. Η επιχείρηση κατεδάφισης του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης δεν θα περάσει. Με τους αγώνες μας θα ανατρέψουμε τις πολιτικές της λιτότητας, της ανεργίας, της φοροληστείας και της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας.
         Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θεωρεί θετική τη στήριξη των κινητοποιήσεών μας από πολιτικά κόμματα και οργανώσεις. Με αυτή τη λογική το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις εάν επιθυμεί πραγματικά να στηρίξει τους αγώνες των εργαζόμενων οφείλει, παράλληλα, να καταγγείλει την πολιτική της Κυβέρνησης – Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΔΝΤ και να απαιτήσει την ανατροπή των μνημονίων και των αντιλαϊκών πολιτικών που εφαρμόζει η Κυβέρνηση σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, διαφορετικά το κάλεσμά του είναι υποκριτικό.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: