Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Το Σωματείο μας για τις Μετακινήσεις στις Διοικητικές Υπηρεσίες.

Αριθ. Πρωτ:.............466.            ΠΡΟΣ: Διοίκηση Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ.
 Πάτρα………...23.11.15.      

         Το Δ.Σ του Σωματείου μας, βλέποντας τον τελευταίο καιρό την ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ των ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, μια δυσλειτουργία που πρωτίστως οφείλεται στις μεγάλες ελλείψεις Προσωπικού και δευτερευόντως στην ΕΛΛΕΙΠΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ζήτησε την ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ και ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ των Διοικητικών Υπηρεσιών.
        Σε κάθε συνάντησή μας με την Διοίκηση, θέταμε το προαναφερόμενο ζήτημα και μάλιστα  κατ΄ επανάληψη και επί αρκετό καιρό, με σκοπό και στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση όλου του δυναμικού μας, την διαχείριση δηλ. της φτώχειας μας σε Προσωπικό, έτσι ώστε οι υπηρεσίες μας να γίνουν όσο το δυνατόν καλύτερες και οι Συνάδελφοι μας να εργάζονται όσο το δυνατόν καλύτερα –αποδοτικότερα και βεβαίως πιο άνετα και χωρίς άγχος.
        Δυστυχώς όμως αυτές οι πρόσφατες μετακινήσεις στη Διοικητική Υπηρεσία, που έγιναν μετά από μια κυοφορία αρκετών μηνών, δεν είναι  στην κατεύθυνση  της γενικής ανασύνταξης και αναδιοργάνωσης των Διοικητικών μας Υπηρεσιών, ούτε στην όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση του δυναμικού μας,  της φτώχειας μας όπως προαναφέρουμε και  όπως ζητούσαμε. Δυστυχώς είναι μετακινήσεις που διαπνέονται από προχειρότητα, είναι μετακινήσεις επιφανειακού  χαρακτήρα και δυστυχώς  ¨τακτοποιητικού¨,  που δεν θίγουν τα κακώς κείμενα  των δυσλειτουργιών και της ¨ασυλίας¨. Είναι μετακινήσεις  ¨αναμασημένης τροφής¨ που δυστυχώς δεν  αξιοποιούν στη σωστή κατεύθυνση το σύνολον των δυνάμεών μας, δεδομένου ότι κάποιοι από τους μετακινημένους δεν θα προλάβουν να μάθουν το νέο τους αντικείμενο και άλλοι βάσει των δυνατοτήτων τους  δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στα νέα τους καθήκοντα.
        Για όλους αυτούς τους λόγους εκτιμούμε ότι οι προαναφερόμενες μετακινήσεις, που δεν είναι στην κατεύθυνση των παρεμβάσεων που ζητούσαμε, όπως προαναφέρουμε,  δυστυχώς δεν εγγυώνται την καλύτερη οργάνωση των Διοικητικών μας Υπηρεσιών,  οι οποίες  το ξανατονίζουμε χρειάζονται γενναίες παρεμβάσεις σε όλους τους τομείς και βέβαια την αξιοποίηση όλων των δυνάμεών μας.
                                  ...................................................................
      Διαβάστε τις μετακινήσεις που έγιναν, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια: